Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | oktober 11, 2019

NEW ADVENTURES

Äntligen är det klart och nu är min blogg flyttat till ELLE! Alltså förstår ni hur stort det är? Jag tycker att det är så galet coolt. Ser verkligen så mycket fram emot detta och jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig på den här resan.

Från och med nu så hittar ni min blogg via www.michaeladeler.elle.se. Ni kan klicka HÄR. Min gamla adress, www.michaeladeler.com ska också fungera men det kan ta ett tag för den att uppdateras, bara så att ni vet.

Tack Cube för den här tiden, nu väntar nya äventyr hos Elle! PUSS <3

//Finally it’s done and now my blog is moved to ELLE! Can you imagine how big this is? I think it’s so cool. I’m really looking forward to this and I really hope you want to join me on this adventure. 

From now on you’ll find my blog at www.michaeladeler.elle.se. You can click HERE. My old address, www.michaeladeler.com will also work but it can take a while for it to be updated, just so you know. 

Thanks Cube for this time, now I’m looking forward to some new adventures at Elle! XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här