Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | oktober 10, 2019

MOA X BUBBLEROOM

Sweater & Pants – Moas collection for Bubbleroom 

God morgon! Jag har ju glömt att visa er bilder på kläderna från Moas kollektion som släpps idag på Bubbleroom. Eller jag fick dom ju i tisdags så det kanske inte är så konstigt att jag inte lagt upp något ännu men ändå, hehe. Jens är ju borta så jag har ingen som kan fota mig så fick fota i en spegel i stället.

//Good morning! I’ve totally forgotten to show you pictures of the clothes of Moas collection which is released today at Bubbleroom. Or well, I got them this Tuesday so it’s not that weird that I haven’t posted anything yet but still, hehe. Jens is away so I don’t have anyone that can take pictures of me so I had to take some pictures in a mirror instead. 

Det var inte det lättaste vill jag lova, hehe. Men här är i alla fall hela outfiten, en av mina favoriter. Dessa byxor finns också i beiget, väntar på dom as we speak. Dom var så galet snygga.

//It was not that easy I can tell you, hehe. But here is the whole outfit, one of my favorites. These pants also comes in beige, I’m waiting for them as we speak. They were so crazy beautiful. 

Kollektionen släpps idag kl 12.00. Så imponerad verkligen. Tanken är ju lite ”day to night” berättade Moa på eventet och det betyder att man kan använda alla plagg både till vardags med typ sneakers och på kvällen med ett par klackar. Älskar ju sånna kläder.

//The collection is released today at 12.00 pm. So impressed really. Moa told us at the event that the thought of the collection is ”day to night” and that means that you can use all of the pieces during the day with like sneakers and in the evening with a pair of heels. I just love those kind of clothes. 

Nu ska jag fortsätta mitt mejlande och äta lite lunch. Dagarna går så snabbt när man sitter här och jobbar, helt sjukt. I kväll är det egentligen föräldramöte på barnens förskola men jag har ju ingen direkt som kan ta barnen så tror inte att jag kan gå. Kanske ska höra med Peter om han kan passa en stund. Det dumma är ju bara att det är mellan 18.00-19.30 så då måste barnen vara uppe senare, vet inte om Valle kommer orka det. Aja, jag får se hur jag gör. Ha en underbar torsdag och missa inte att ett nytt podd-avsnitt finns ute också! HÄR har ni det. PUSS <3

//Now I’m going to continue with my emails and have some lunch. The days go by so very fast when you just sit here working, it’s insane. Tonight there is a parents meeting at the kids preschool but I don’t have anyone that can watch the kids so I don’t think I can go. I might talk to Peter and see if he can take them for a while. The bad thing is though that it’s in the evening between 06.00 pm – 07.30 pm so then the kids have to stay up later, I don’t know if Valle have the energy for that. Well, we will have to wait and see what I’ll do. Have a wonderful Thursday and don’t miss that a new podcast episode is out too! You’ll find it HERE. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MOA X BUBBLEROOM”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Mickis! <3 Lyssnar på er underbara podd just nu. Lyssna på Janni och ta Livia till en ordentlig piercingstudio när hon väl ska ta hål i öronen, pistol är inte bra alls!! Ha en fin dag, kram!

    Svara
  • Okej tack fina <3 Pistol känns bara så praktiskt just för att det går så snabbt, hehe 🙂 Men jag ska kolla upp det där innan hon får ta hålen 🙂

    Svara