Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | oktober 10, 2019

CASUAL CHIC

Jacket – Avenue Tropicale // Blazer – NA-KD // Jeans – Gina Tricot // T-shirt – Bread & Boxers // Shoes – Zara // Sunnies – H&M // Bag – Love Moschino 

Idag har jag rensat så mycket kläder hemma, helt sjukt. Jag har varit dålig på att rensa på riktigt så nu körde jag min regel som jag alltid försöker göra – om jag inte använt det på ett år (eller heller inte kommer se mig använda det regelbundet) så ska jag sälja det. Allt kommer upp på Sellpy senare, informerar er då. Det finns så mycket fina grejer så jag tror att ni kommer att gilla det. Jag försöker ju ibland gå lite wild and crazy med kläder jag beställer men i slutändan går jag alltid tillbaka till det jag gillar mest, typ denna outfit jag har på bilderna. Det är så jag alltid vill klä mig och som jag känner mig mest bekväm i. Så är det bara, hehe.

Nu är jag och barnen hemma från förskolan och ska snart sova. Eller inte jag, dom ska, hehe. Jag pratade med pedagogerna på förskolan om föräldramötet i kväll och det var inte så viktigt att jag kom så jag hoppar över det. Jag bad dom skicka på mejl sedan vad dom kommer fram till och vad som sägs, det känns skönt. Nu blir det bara mys med barnen innan dom ska sova. I morgon är det fredag och om allt går som det ska så ska bloggen vara flyttad då! Hoppas hoppas. PUSS <3

//Today I’ve been cleaning out so much clothes here, it was insane. I’ve been really bad at rinsing out for real so now I followed my rule that I always try to – if I haven’t used it in a year (or not see myself wear it regularly) I’m going to sell it. Sometimes I try to go a bit wild and crazy with clothes I order but in the end I always go back to what I like the most, like these outfits I wear in these pictures. It’s like I always want to dress and that I feel most comfortable in. That’s just how it is, hehe. 

Now me and the kids are home from preschool and are soon about to go to sleep. Or well, not me, they are, hehe. I talked to the teachers today at the preschool about the parents meeting tonight and it wasn’t that important that I was there so I’ll skip that. I asked them to send an email to me later about what they decided and what they talked about, that feels good. Now I’m just going to hang out with the kids before they are off to sleep. Tomorrow it’s Friday and if everything goes as planned the blog should be moved then! I really hope! XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här