Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | oktober 9, 2019

THE PERFECT BOOTS

Jacket – Bik Bok // Pants – Sanne Alexandra // Glasses – H&M // Shoes – Tiger of Sweden (HERE)

Jag har fått så mycket frågor om dessa skor så tänkte länka dom här till er. Mina är inköpta förra hösten men finns fortfarande kvar. Det är verkligen dom perfekta stövlarna. Får aldrig ont i fötterna och använder dom så ofta. Dom är helt i skinn, därav det lite dyrare priset, men dom håller ju typ hela livet om man tar hand om dom. Der beror väll i och för sig på hur mycket man använder dom men ändå, haha. Bra kvalitet är det i alla fall och det känner man. Ett tips är dock att lägga på en extra sula över skinnsulan, då håller dom längre <3

//I’ve gotten so many questions about these shoes so I wanted to give you a link to them here. Mine are bought last autumn but they are still in stock. They really are the perfect pair of boots. My feet never hurts in these and I use them a lot. They are completely in leather, therefor the price, but they last for life if you take good care om them. Well, that might depend on how much you use them but still, haha. At least it’s really good quality and you can really feel that. Although one tip is to put on one extra sole over the leather sole, then they last longer <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här