Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | oktober 9, 2019

JUST US THREE

Me & my girl <3

God morgon! Igår kväll åkte Jens iväg till Tärnaby för resten av veckan så nu är jag och barnen ensamma här. Jag gillar att vara ensam med dom, förutom min ständiga oro att något ska hända mig och att ingen ska märka det och dom ska behöva gå runt här hemma och vara rädda och ledsna. Förstår ni hur sjuk jag är i huvudet som alltid tänker såhär? Alltså nått är ju riktigt fel, haha. Är jag ensam om det?

Jag har ju dock en plan. Peter som bor bredvid oss har nyckel hit och om Jens hör av sig till mig och jag inte svarar efter 3 timmar (när jag borde svara, typ på kvällen eller morgonen) så ska han komma hit. Då känns det liksom bättre och jag slappnar av, haha. Detta katastrof-tänk alltså.

//Good morning! Yesterday evening Jens left for Tärnaby for the rest of the week so now me and the kids are alone. I like to be alone with them, except my constant worry that something is going to happen to me and that no one will notice and they have to walk around here and be scared and sad. Can you see how sick I am in my head that always thinks like this? Something is really wrong, haha. Am I alone about this?

Although I have a plan. Peter who lives next to us have a key to us and if Jens tries to call me and I don’t answer in 3 hours (when I should be answering, like in the evenings or mornings) his suppose to come over. Then it feels better and I can relax, haha. This catastrophic thinking. 

Måste bara visa denna bilden också. Jag hade en plan i mitt huvud att ta gulliga bilder tillsammans med båda barnen men dom börjar bli så tunga nu så det gick verkligen inte, haha. Båda väger ungefär samma (ca 16-17 kg) så tillsammans blir ju det 30 kg. Inte helt lätt, hehe. Glad att vi fick en bild i alla fall.

Nu ska jag jobba undan lite och klockan 13.00 ska jag på möte på min nya blogg-portal. Efter det vet jag kanske lite mer när bloggen flyttas, men tills dess kör vi på här inne. Ha en underbar dag! PUSS <3

Förresten så kör jag ett samarbete med Babyshop på Instagram nu. Livias skalkläder, plus skor, som hon har på bilden kommer därifrån och koden mdeler15 ger er 15% rabatt där fram tills söndag (HÄR). Gäller inte på Rea varor eller vissa utvalda märken. Kände att jag ville tipsa om det här också, det är ju perfekt inför vintern som kommer snart. Hoppas ni hittar någonting. 

//I just need to show you this picture too. I had a vision in my head to take cute pictures together with both of the kids but they are starting to get so heavy now so I just couldn’t, haha. Both of them weighs the same (about 16-17 kg) so together thats like 30 kg. Not that easy, hehe. I’m happy that we got one picture at least.

Now I’m going to do some work and at 13.00 pm I’m off to a meeting at my new blog-portal. After that I might know when the blog is going to be moved, but until then I’m posting in here. Have a wonderful day, XOXO <3

By the way, I’m doing a collaboration with Babyshop on Instagram now. Livias clothes, plus shoes, that she wears in the pictures are from there and the code mdeler15 gives you 15% off until Sunday (HERE). The code is not valid on sales and on some selected brands. I felt that I wanted to tip you about this here too, it’s perfect for the winter thats coming soon. I hope you find something.  


12 kommentarer12 kommentarer om “JUST US THREE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Står ”ogiltig rabattkod” :/

  Svara
 • Men vad sjukt. Den ska funka. Kolla bara att det inte är på någon rea vara, och sedan vissa utvalda märken…

  Svara
 • Hej!
  Kan säga att jag är exakt likadan med katastrof tänket, haha
  Jag ber min kille kolla att jag lever innan han åker iväg tidigt på morgonen till jobbet , om jag inte skulle leva så barnen får gå där själva. Helt sjukt tänk men är nog många som tänker så.

  // Emelie

  Svara
 • Haha vad skönt att höra!! Trodde att det bara var jag som var knäpp, hehe 🙂

  Svara
 • Vart är stövlarna ifrån?😍

  Svara
 • Gjorde ett inlägg om det precis efter, hehe. Dom är från Tiger of Sweden. Du hittar länken där 🙂

  Svara
 • Nä! Har aldrig haft sådan jobbig ångest, guschelov…

  Svara
 • Skönt 🙂 <3

  Svara
 • Puss o kram mitt ❤️ Skönt att Peter har nyckel och bor nära… känns tryggt 👍😍 skrattade gott när jag såg bilden när du bar båda barnen … 😂

  Svara
 • Haha ja <3 PUSS <3

  Svara
 • Känner igen mig exakt i det du skriver om oron kring dina barn och att det ska hända en något! Skrattade så när jag läste detta för det är precis jag! Även det du skrev för ett tag sedan om att det ska hända en något när man reser och man missar allt med sitt/sina barn. Kan även tänka så när jag åker bil utan min dotter, ”tänk om jag krockar nu och missar hela min dotters uppväxt”. Så jobbigt att gå runt och tänka såhär haha!!

  Svara
 • Haha ja! Så sjukt att man gör det!!! Men verkar ju ganska normalt <3

  Svara