Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:29 | oktober 9, 2019

AFTER PRESCHOOL

Shoes – Rapide Soul // Pants – Cheap Monday // Jacket – Gina Tricot // Gloves – H&M // Sunnies – Anine Bing

Hej fina! Jag och barnen är nyss hemkomna från förskolan och lite lek på torget. Jag vet liksom inte vart dom får sin energi ifrån? Efter en hel dag på förskolan så vill dom ändå fortsätta leka ute, springa runt och cykla. Jag var dock förbered så tog med mig kaffe och satt och tittade på dom, hehe. Mina små barn, fortfarande svårt att ta in att dom är mina.

Mötet idag gick så bra. Planen är att vi går live på fredag så då får ni veta. Dock om ni lyssnar på podden i morgon så berättar jag lite om det där, hehe. Men flytten sker på fredag och då som sagt berättar jag mer. PUSS <3

//Hi beautiful! Me and the kids have just gotten home from preschool and some playing on the plaza. I don’t know where they get their energy from? After a whole day at preschool they still want to be outside to play, run around and ride their bikes. Although I was prepared so I brought coffee and sat there watching them, hehe. My kids, I still have a hard time to take in that they are mine. 

The meeting today went so well. The plan is to go live on Friday so then I’ll let you know. Although if you listen to the podcast tomorrow I will tell you a little bit about it, hehe. But the transfer is on Friday and as I said, then I will tell you more. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här