Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | oktober 7, 2019

ALMOST FEELS LIKE WINTER

Jacket – Chaleur // Sweater – & other stories // Pants – Sanne Alexandra // Gloves – Hollies // Hat – H&M // Shoes – Nome

Hej! Gud vilken kyla vi har här idag. Fick springa ner till förrådet i morse och leta efter Valters overall, haha. Känns ju nästan som vinter. Rotade också fram den här jackan där nere och blev så glad att jag hittade den. Ni minns säkert den från förra året, hade på mig den jämt. Chaleur kommer få in massor av nya jackor snart, ser fram emot det. Jag känner ju både Alexia och Nicole som har startat det och dom gör verkligen allt rätt från grunden. Dom produceras i Sverige och är av fake-päls, för er som undrar.

//Hi! God what a cold we have here today. I had to go down to the storage this morning to find Valters overall, haha. It almost feels like winter. I also found this jacket down there and got so happy that I found it. I’m sure you remember it from last year, I wore it all the time. Chaleur are going to have a lot of new jackets soon, looking forward to that. I know both Alexia and Nicole who have started it and they really do everything right from scratch. The jackets are produced in Sweden and are made from fake fur, for you who wonders. 

Ville ha några bilder utan jackan också men höll verkligen på att fria ihjäl, haha. Usch vad kallt det är. Varför minns man aldrig hur vintern känns? Jag har ju längtat ihjäl mig efter höst och vinter men redan nu börjar jag ångra mig, och då har den ju knappt börjat, hehe. Får tänka på att jag åker till Spanien i slutet av november, underbart ju.

Idag ska jag jobba hemifrån och försöka få allting klart. Jag kommer alltså flytta bloggen snart men vill inte riktigt avslöja vart ännu. Sånt tar ju lite tid så jag vet inte riktigt när det kommer att vara färdigt, men jag säger till. Förhoppningsvis sker det under dagen, annars i morgon. Om jag inte uppdaterar här inne på någon dag eller två så är det för att vi håller på med flytten, bara så ni vet. Ha en underbar dag, PUSS <3

//I wanted some photos without the jacket too but I really was freezing to death, haha. It’s so cold. Why don’t you remember how the winter feels like? I’ve been longing for autumn and winter for a long time but I’m already starting to regret that, and then it have barely started, hehe. I just have to think about that I’m going to Spain in the end of november, lovely. 

Today I’m going to work from home and try to get everything done. I’m going to move my blog soon but I don’t really want to tell you where yet. Those stuff takes some time so I don’t really know when everything is going to be done but I’ll let you know. Hopefully this will happen during the day, otherwise tomorrow. If I don’t update you here for a day or two it’s because we’re doing the transfer, just so you know. Have a wonderful day, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “ALMOST FEELS LIKE WINTER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin du är Mickis! Var kan man köpa dom skorna?

  Svara
 • Tack fina! Jag köpte dom hos min mamma, Provskor, som ligger i Hornstull 🙂

  Svara
 • Heej! Skulle du och Janni kunna ta upp en fråga i nästa podd? Har hamnat i en jobbig situation där jag blivit svartsjuk på min killes ex. Vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år och inte känt så innan. Går runt och oroar mig att han ska bli intresserad av henne igen trots att det tog slut ett bra tag innan vi blev tillsammans. Alla tips mottages tack. Vore härligt att se hur ni resonerar kring denna fråga när man jämför sig och rädd för att bli lämnad…❤️ Behöver pepp!!!

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara