Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:27 | oktober 6, 2019

SUNDAY

Jacket – Gina tricot // Hat & gloves – H&M

Hej! Idag känner man verkligen att det är höst i luften, det är så KALLT. Jag frös verkligen ihjäl. Tur att jag beställt vinterjackor nu som kommer nästa vecka. Är i stort behov av det. Hur som helst så var vi ute på förmiddagen, hade städdag här på gården. Efter det gick vi till Peter för att hänga med honom på hans gård.

//Hi! Today you can really feel the autumn in the air, it’s so COLD. I really was freezing to death. Luckily I have ordered some winter jackets that will arrive next week. I really need that. Anyhow, we were out in the forenoon today, we were having a cleaning day here with all the neighbors. After that we went to see Peter and hang out on his yard. 

Min lilla sötnos. Älskar barnens mössor från Elodie details. Jag vill ha samma till mig, måste köpa det.

//My little cutie. I love the kids hats from Elodie details. I want the same one for me, I need to get that. 

Man älskar ju sånt här. Alla bilder blir så galet vackra. Det blir svårare att få till något sen när alla löv är borta och snön inte kommit ännu. Men jag gillar ju det, grått grått och grått, hehe.

//You just love this. All the pictures turns out so amazing. It gets harder to take pictures later when all the leafs are gone and the snow isn’t here yet. But I like that, grey grey and grey, hehe. 

Barnen och vi lekte kurragömma på gården. Alltså hur kul är kurragömma? Jag blir alltid så insatt och vill hitta bästa gömstället, haha. Valle ska dock alltid gömma sig med mig och förstöra, haha. Det räcker att någon ropar ”Valle”, så svarar han ja. Unge alltså.

//The kids and we played hide and seek in the yard. How fun is that? I always get so inducted and wants to find the perfect hiding spot, haha. Although Valle always hides with me and ruins it, haha. When someone calls ”Valle” he always answers yes and give our hiding spot away. That kid. 

Jag och Jens är inne i en sån bra period just nu, älskar det. Småbarns åren är tuffa alltså och det har varit väldigt mycket ner och lite upp den senaste tiden men nu känns allt bra och kul igen. Viktigt att jobba för relationen, även om det känns som att man vill prioritera annat. Viktigt det där.

//Me and Jens are in a really good phase right now, love it. The early childhood years are tough and it have been very much downs and not so much ups lately but now it feels good and fun again. It’s so important to work on the relationship, even if it feels like you want to prioritize other things. Important. 

Jag och Valle på ett av våra gömställen, typ en sekund innan dom hittade oss, hehe. Min lilla älskling.

//Me and Valle in one of our hiding-places, like one second before they found us, hehe. My little baby. 

Min lilla tjej. Den här tjejen är inne i en riktigt bra period just nu. Så hjälpsam, glad och duktig. Valle är i någon trots-fas (vilket han varit i flera månader) så han gnäller exakt hela tiden och är så arg. Då är det uppskattat när det andra barnet har en lugnare period, då känns det inte som att man bara bråkar hela tiden. Tacksam.

Nu sover båda barnen och jag ska måla mina naglar, dricka te och kolla om vi har choklad hemma. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//My little girl. This girl is in a really good phase right now. So helpful, happy and good. Valle is in some kind of despite phase (which he have been in for several months) so his whining exactly the whole time and his so mad. Then it’s very appreciated when the other kid have a calmer phase, then it doesn’t feel like you’re arguing all the time. Thankful. 

Now both of the kids are sleeping and I’m going to paint my nails, have some tea and see if we have any chocolate at home. Have a wonderful evening, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “SUNDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, speciellt Livias mössa var ju både gullig, rolig och tuff. Vill ha <3

  Ha ha, apropå trevliga Jens & Jon, så är väl de båda, en av få män som inte ser ut som 7 svåra år när deras respektive ("tvångs"-)filmar & fotar dem, dem till sina youtube-kanaler & bloggar 🙂 …so, You're a Lucky Wife:-)

  Svara
 • Haha gulle <3 Tack <3

  Svara
 • Åh alltså mår så himla bra av att läsa din blogg! Du är så jordnära och äkta. Att dela med sig av att livet inte alltid är på topp och att relationen inte alltid är det heller är friskt att läsa. Framför allt idag i sociala medier där många oftast målar upp en perfekt fasad. Får en att känna sig mindre ensam! kramar <3

  Svara
 • Åh tack fina <3 Försöker verkligen att vara så ärlig jag kan på bloggen om allt, jag vet själv att jag känner mig mindre ensam om jag läser andra som skriver "verkligheten" så därför är det viktigt för mig att göra samma <3 Kram <3

  Svara