Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:33 | oktober 3, 2019

THURSDAY

Sweater – & other stories // Pants – Sanne Alexandra // Bag – Poléne Paris // Shoes – Kylie + Kendall

Hej! Idag har jag hängt i stan exakt hela dagen. Först gjorde jag cellprov och direkt efter det mötte jag upp Lojsan, Edita och Amanda för en frukost på Broms. Efter det hängde jag och Lojsan i Sturegallerian ett tag innan jag gick till Nybrogatan 38 för en lunch med Alexandra. Vi hade så mycket att prata om och gå igenom så jag åkte inte därifrån förrän klockan 17.00, haha. Snacka om långlunch. Världens mysigaste häng med världens underbaraste tjej. Så glad att ha henne i mitt liv <3

Jag har varit så dålig på sista tiden att ta bilder så här har ni bara en dagens outfit. Det håller på att ske lite förändringar här som ni får veta nästa vecka. Jag har nämligen slutat på Cube (även om bloggen ligger kvar här) och börjar snart blogga på ett nytt ställe. Ni ska få all info så fort allting är klart, vilket jag hoppas sker i början på nästa vecka. Jag är så glad och peppad på det! Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Hi! Today I have been hanging out in town exactly the whole day. First I took a cell sample and right after that I met up with Lojsan, Edita and Amanda for a breakfast at Broms. After that me and Lojsan hung out at Sturegallerian for a while before I went to Nybrogatan 38 for some lunch with Alexandra. We had so much to talk about and go through so I didn’t went home until 05.00 pm, haha. Talk about a long lunch. The worlds coziest day with the worlds most wonderful girl. So happy to have her in my life <3

I’ve been so bad lately to take pictures of my days so here you have my outfit of the day. It’s about to happen some change here that I can tell you about next week. I have actually quit at Cube (even if the blog is still here) and soon I’m going to start blogging at a new place. I’m going to give you all the info when it’s done, which I hope it will be in the beginning of next week. I’m so happy and excited for that! Have a wonderful evening, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “THURSDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love the outfit, looks great! We are entering spring/summer here in Australia so I am looking back on your summer posts to get inspiration. Congratulations on your new business/blog adventure, I look forward to following you on the new platform.
  xxx B.

  Svara
 • Thank you <3

  Svara
 • Åååh vilken perfekt outfit!! Så fin

  Svara
 • Tack bästa <3

  Svara