Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | september 22, 2019

WEEK 38 SUMMARY

– Jag fick spendera tid med Janni i Monaco. Så mysigt var det. Kommer leva på det länge.

– Lyssnade på Therese Lindgrens bok – Ibland mår jag inte så bra, och jag kände igen mig så otroligt mycket. Gud vad det är viktigt att prata mer om psykisk ohälsa. Det underlättar så mycket att veta att man inte är ensam. Jag ska bli så mycket bättre på det.

– Livia lärde sig cykla! Men det skrev jag ju om innan, ville ändå ta med den som en höjdpunkt på veckan.

– Höst mys med te och tända ljus. Fan vad mysigt det är.

– Jag och Jens har verkligen prioriterat tid med varandra på kvällarna nu. Jag har försökt koppla bort jobb och bara mysa i soffan framför en film eller serie. Riktigt mysigt är det. Måste hålla i detta.

– Idag kommer mamma hit och äter middag. Ser fram emot det. Ett riktigt bra avslut på veckan.

//- I got to spend time with Janni in Monaco. I’m going to live on that for a really long time. 

– I listened to Therese Lindgrens book – Sometimes I don’t feel so well, and I could relate to it so much. It’s so important to talk more about mental illness. It makes it so much easier knowing that you’re not alone. I’m going to be better at that. 

– Livia learned how to ride a bike! I wrote that before, but I also wanted it to be here as a highlight of this week. 

– This autumn cosines with tea and lighted candles. It’s so cozy. 

– Me and Jens have really prioritized time with each other during the evenings now. I’ve tried to disconnect myself from work and just hang out in the sofa infront of a movie or series. It’s so cozy. We need to stick to this now. 

– Today my mother comes over for dinner. Looking forward to that. A really good ending to this week. 

– Min förkylning som aldrig vill gå över. Känns som jag skrivit detta varje vecka men i torsdags slog den till rejält på mig. Känner mig helt sänkt. Funderar på att gå och ta prover och se om det är något fel, såhär länge är det ju inte normalt att vara sjuk.

– Min generaliserade ångest. Den har verkligen eskalerat den senaste tiden. Jag tror det är för att jag är konstant stressad. Måste börja köra lite mindfulness eller meditation nu.

– Att barnen växer så fort. Detta kanske inte är en veckans negativa men jag packade upp alla höst och vinterkläder nu och allt är ju typ för litet. Helt orimligt att behöva köpa allt nytt jämt. Overaller och bra vinterskor är inte billigt alltså.

– Min dator har blivit så seg, tar hur lång tid som helst att redigera bilder. Jag köpte den för mindre än ett år sedan så måste lämna in den, har bara inte tid att vara av med den en längre tid. Får se hur jag gör.

– Jag har så mycket kläder osv som jag vill fota till er men jag bara orkar inte. Det kanske hör ihop med att jag är förkyld, har ingen ork alls. Sen känner jag mig så blek också. Måste fixa mer BUS från Ida.

Det var min vecka det. Älskar att göra dessa i slutet på veckan, det gör mig lite mer medveten än att bara leva på. Hoppas att ni gillar att läsa det också. Ha en fin kväll, PUSS <3

//- My cold that never seems to go away. It feels like I write this every week but this Thursday it hit me with full power. I feel totally lowered. I’m thinking about going to the doctor next week taking some tests to see if anything is wrong, it’s not normal to be sick this long. 

– My generalized anxiety. It have really escalated lately. I think it’s because I’m constantly stressed. I need to start doing some mindfulness or meditation now. 

– That the kids grow up so fast. This might not be a weekly negative thing but I unpacked all the autumn and winter clothes now and everything is to small. It’s totally unreasonable to have to buy new things all the time. Overalls and winter shoes is not cheap. 

– My computer has gotten so slow, it takes forever to edit pictures. I bought it less than a year ago so I need to take it back, I just don’t have time to loose it for a longer period of time. I’ll have to wait and see what I’ll do. 

– I have so many clothes etc that I want to show you but I just don’t have the energy to take pictures. This might be associated with me having a cold, I have no energy what so ever. Then I also feel so pale. I need to get more tanning products from Ida. 

That was my week. I love to do these in the end of the weeks, it makes me a bit more aware then just living on. I hope you like to read it too. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här