Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:15 | september 20, 2019

COMFY HEELS

Blazer – NA-KD // Pants – Stylein // Shoes – Nelly // Bag – Karl Lagerfeld

God morgon! Här kommer en sista outfit som vi tog i Monaco. Jag måste verkligen bara tipsa om dessa skor. Jag har letat efter ett par skor med stilettklack som jag kan gå i (har inte hittat några andra förrän nu). Dessa är så SKÖNA. Hade dom till och med på dagen när vi promenerade runt. Älskar det. Byxorna är också favoriter, men dom har ni ju sett förut.

Planen för idag är möten i stan. Mitt sista möte är lite avgörande för vad som kommer näst så efter det kanske jag kan berätta mer. Vissa har skrivit att bloggen blivit lite tråkig och ointressant och vet ni? Ibland blir det så. Man har sina ups and downs med bättre/sämre inspiration och just nu har min inspiration varit på noll. Jag hoppas på att mötet går bra och att jag får en nystart.

Har ni tips på vad ni vill läsa mer om så är det bara att kommentera, det vet ni. Men att bara skriva ”bloggen är tråkig” gör ju liksom inte mig mer sugen på att skriva här, det tror jag ni redan förstår. Så inga sånna kommentarer tack. Konstruktiv kritik är välkommet, men inte bara hat, det kan ni hålla för er själva eller läsa en annan blogg. Vill inte vara hård men här inne vill jag ha en positiv vibe, inget annat. PUSS <3

//Good morning! Here are one last outfit we took in Monaco. I really need to give you a tip about these shoes. I’ve been looking for a pair of shoes with stiletto heels that I can walk in (I haven’t found any until now). They are so COMFY. I even wore them during the day when we walked around. Love it. The pants are also my favorites, but you’ve seen them before. 

The plan for today is meetings in town. My last meeting is kind of crucial for whats next for me so after that I might be able to tell you more. Some of you have written to me that the blog is boring and not that interesting and you know what? That happens sometimes. You have your ups and downs with better/less inspiration and right now my inspiration have been zero. I hope this meeting goes well and that I get a fresh start. 

If you have any tips on what you want to read more about you can just comment, you know that. But to just write ”this blog is boring” doesn’t make me want to write here more, I think you already get that. So none of those comments thank you very much. Constructive criticism is very welcomed, but not hate, that you can keep to your selfs and read another blog. I don’t want to be harsh but in here I want a positive vibe, nothing else. XOXO <3


24 kommentarer24 kommentarer om “COMFY HEELS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag är ute på promenad och lyssnar på senaste avsnittet av er podd (världens bästa podd!), jag började nästan skratta lite för mig själv när du berättade att du är rädd för att svimma, tänker på det extra mycket i köer och alltid har dextrosol i väskan, jag är EXAKT LIKADAN!😂 Det här borde vi ju helt klart ta tag i men ändå skönt att man inte är ensam!😅

  Svara
 • Hehe så sjukt! Fått så många DM om detta så vi är definitivt inte ensamma, hehe 🙂
  Massa kramar <3

  Svara
 • Personligen tycker jag att din blogg blivit bättre på sistone hehe. Det är nog för att jag själv inte har barn och därför uppskattar inläggen som är mer fokuserade kring dig, outfits m.m. Så jag tänker att det är bra att du har olika perioder, även om några blir mindre nöjda i vissa perioder finns det andra som blir mer nöjda då och vice versa 🙂 så lägg inte så mycket energi på det, kör ditt race bara. Kram!

  Svara
 • Tack fina <3 Skönt att höra <3
  Kramar <3

  Svara
 • Hi Michaela!
  Just wanted to say that I think you should write about exactly the things you want and only the things you feel comfortable with and what comes natural to you. You wouldn’t go to a cooking blog and ask them to write about sports.. I love that your blog is so relatable and I feel like you write about your everyday life without trying to make it unnaturally exciting or dramatic. I don’t have kids yet but I love reading about your little family, I don’t think it is boring at all. I also like the pictures you post. Keep up the good work and have fun! 🙂

  K

  Svara
 • Thank you so much <3<3
  Wish you a wonderful weekend <3<3<3

  Svara
 • Hej! En liten udda fråga kanske, men vilken våning bor ni på? Jag och min kille är på lägenhetsjakt och jag vill inte bo på markplan. I framtiden vill vi ju ha barn men jag funderar på om det hur det skulle vara att ha småbarn i en lägenhet på 2a 3e eller 4e våningen? Det är dessutom loftgång så ett räcke bara utanför ytterdörren. Känns lite läskigt med balkongen och fönster kommer man våga vara ute på balkongen med småbarn och kommer man kunna vädra eller skulle man jämt behöva ha stängt och lås på fönster och dörrar?
  Hoppas ni bor högre upp så du har några erfarenheter att dela med dig av hehe.
  Btw älskar er podd, den enda jag följer!

  Svara
 • Hej! Vi bor på våning 5. Vi har balkonger utanför alla våra fönster och räcket på balkongen är högt så jag är inte så orolig. Har dock bara möbler som är låga och som barnen inte kan klättra över med hjälp av, sånt är viktigt att tänka på. Hade aldrig någonsin haft fönster öppna om det är risk för att någon kan ramla ut, med eller utan uppsikt, sånt kan gå så snabbt. ofta nu finns det lås på fönster så det är ett alternativ 🙂
  Vet inte om det hjälpte så mycket då vi som sagt har balkonger utanför varje fönster. Men allt funkar, bara man alltid har uppsikt och är noga med att stänga fönster osv 🙂
  Kram och tack fina du <3

  Svara
 • I just want to say that there is nothing boring about your blog <3 I love it and I wait every day to read more and see the photos too 🙂 Have a nice weekend!

  Svara
 • Oh thank you so much <3

  Svara
 • Hey Michaela,

  I just started reading your blog and I really like it. Some people just don’t know what to do with their time.. I think that’s why they write things like that. I really like your natural look and the way you write your blog posts. Just try to have fun with it and write about whatever comes to your mind and you like to share :). I’m sure the right people will get it and continue to follow your journey.

  I wish u a wonderful weekend.

  Svara
 • Thank you so much <3 Comments like yours makes me happy <3

  Svara
 • Hej! Jag lyssnade på er podd om bla katastroftankar. Jag känner verkligen igen mig! Lever ett till synes vanligt liv med familj och jobb MEN mina hemska tankar tar över. Barnen kommer bli påkörda, planet kommer krascha etc etc. Har fått ångest och fysiska besvär i kroppen vilket bara gör att mina tankar trappas upp ytterligare. Kan inte ni göra ett poddavsnitt om detta. Ta upp frågor/berättelser från lyssnare och gärna att du berättar mer om din hälsa (ohälsa). Tror det skulle intressera och hjälpa många. Kram!

  Svara
 • Hej fina!
  Absolut. Har fått så mycket dm om detta nu så kanske borde göra det!
  Kram <3

  Svara
 • Dear Michaela,
  I’ve been reading your blog for 1 year and I loooove it😍
  Don’t let the negative comments ruin your positive vibe!
  Keep on writing!
  Xoxo

  Svara
 • Thank you <3<3 That makes me happy to hear <3

  Svara
 • Tbh I do not find your blog boring at all. You are a mother and maybe some people find it not so interesting to read about your kids all the time, but hey, they are welcome to read elsewhere.
  Why tell you that negative stuff, just leave.
  Just my two cents, I love your blog, keep going 🙂

  Simone**

  Svara
 • Thank you Simone <3<3

  Svara
 • Du är inte ett dugg tråkig!! ❤️

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • Alltså…den bilden där du sitter på golvet med ett ben ut🤣

  Svara
 • Haha <3

  Svara
 • Jag vill bara säga att jag absolut inte håller med dom kommentarerna. Jag älskar din variation, ärlighet och att det känns personligt av att komma in hos dig, det känns som man liksom är din ”vän” på ett konstigt sätt fast man aldrig träffats. Det är liksom på rutin att gå in här för att ”prata med dig” varje dag. Jag är en torsk när det kommer till att följa bloggar, men det är några få som sticker ut och som jag klickar in mig på dagligen no matter what, och din är en av dom. <3

  Svara
 • Åh fina <3 Vad glad jag blir! Tack <3 Det är kommentarer som dessa som gör det så värt det alla dagar i veckan 🙂
  Kram till dig <3

  Svara