Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | september 19, 2019

FINALLY REUNITED

Back with my babies <3

Efter en skumpig resa hem idag så kom jag ÄNTLIGEN fram till mina små barn. Hade verkligen lyckokänslor i hela kroppen när jag fick krama om dom och känna deras lukt. Det var dock väldigt blandade känslor att åka för jag saknar ihjäl min syster redan. Jag vill bara hänga med henne konstant nu tills bebis kommer. Jag kommer att ha så otroligt svårt att lämna både henne och bebisen sen, men jag kommer ju behöva det med tanke på att jag börjar jobba den 1 december. Men det tar vi senare.

//After a bumpy ride home today I FINALLY came back to my kiddos. I was so happy when I got to hug them again and feel their smell. Although I had really mixed feelings to leave since I miss my sister like crazy already. I just want to hang out with her constantly now until the baby gets here. I’m going to have such a hard time leaving both her and the baby later, but I’m going to have to do it since I’m starting my work the 1st of december. But I’ll tell you more about that later. 

Jag kom i alla fall hem vid 15.00 och packade upp min väska innan jag sprang bort till förskolan för att hämta dessa två. Jag hade inte köpt med mig några presenter så vi gick förbi den lilla butiken här och köpte två gosedjur. Livia tjatar alltid på mig om dom där djuren så jag tänkte att det var lika bra att jag kunde överraska så i stället för att köpa något dom inte vill ha, haha.

//Anyhow, I got home around 03.00 pm and unpacked my bag before I ran to the preschool to pick up these two. I hadn’t bought any gifts for them so we went by the little store next to us to buy two stuffed animals. Livia always naggs me about those animals so I thought it was just as good that I could surprise them like that instead of buying them something they don’t even want, haha. 

Efter att jag hämtade dom har vi bara gosat och busat. Båda var lite förkylda och jag känner att jag är påväg att bli det, igen. Jag som hade tänkt köra igång med träning nu. Orkar inte. Men det är bara att vänja sig, det kommer ju pågå tills det blir vår igen.

Nu ska jag kolla ikapp alla Paradise hotel som jag missat när jag var hos Janni och sen krypa ner hos mina barn. Kommer sova som en prinsessa i natt mellan dessa två. Det bästa jag vet. PUSS <3

//After I picked them up we have just been cuddling and playing. Both of them was having a bit of a cold and I’m feeling that too, again. I was planning to start with my workouts now. So annoying. But I just have to get use to it, it’s going to last until next spring. 

Now I’m going to watch all the Paradise hotel episodes that I’ve missed when I was at Jannis place and then go to sleep next to my kids. I’m going to sleep like a princess tonight between these two. The best thing I know. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “FINALLY REUNITED”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Aaww så söt bild när de cyklar med svarta (?!) hjälmar <3

    Svara
  • Tack fina! Ja båda har svarta hjälmar 🙂

    Svara