Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:19 | september 13, 2019

THE LATEST EVENTS

Hej! Jag är så fruktansvärt dålig på att fota när jag går på events så jag väntar alltid in bilderna från fotograferna, haha. Lat tjej. Nackdelen då är ju att det ofta inte är så mycket bilder på mig men jag ska visa er några från två event jag varit på i veckan. I onsdags var jag på en lunch för att se Valeries nya kollektion (HÄR) och wow säger jag bara. Jag ville ha allt. Ni måste spana in det. Vi åt en supergod lunch tillsammans samtidigt som vi fick en uppvisning av alla nya höst plagg. Underbart.

//Hi! I’m so terribly bad at taking photos when I go to different events so I always wait for the photographers to send pictures to me, haha. Lazy girl. The downside of that is that the pictures almost never contains me but I’ll show you a few from two different events I’ve been to this week. This Wednesday I went to a lunch to see Valeries new collection (HERE) and wow. I wanted everything. You need to check it out. We had a really tasty lunch together and at the same time we watched all the new clothes for autumn. Wonderful. 

Igår var vi på middag med Metapic på Nosh & Chow och wow vad det var bra uppstyrt. Det var så himla mörkt där inne så Lisa (Lisa Höök som fotade) använde blixten och jag vet inte vad det är med mig och blixtar, jag får typ panik, haha. Jag spärrar upp ögonen så mycket för att inte blunda när bilden tas så ser alltid så besatt ut, haha. Men det får va så. Hur som helst var det jättetrevligt och efter några timmar åkte jag hem till Jens och åt popcorn framför en film. En riktigt bra kväll med andra ord.

Nu ska jag iväg till stan och fixa mina bryn hos Moa. Det var typ 6 månader sedan jag fyllde på (microblading) så nu är det dags igen. Ha en underbar fredag och helg! PUSS <3

//Yesterday we went to dinner with Metapic at Nosh & Chow and wow what well organized that was. It was so dark in there so Lisa (Lisa Höök took the photos) had to use her flash light and I don’t know what it is with me and flashlights, I get such panic, haha. I always try to keep my eyes open so hard not to close them when the picture is taken so I always look haunted, haha. But it’s okey. Anyhow, it was really cozy and after a few hours I went home to Jens and had popcorn infront of a movie. A really good night in other words. 

Now I’m off to town to let Moa fix my brows. It was about 6 months ago since I did it last time (microblading) so now it’s time for that again. Have a wonderful Friday and weekend! XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här