Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:42 | september 12, 2019

PATENT LEATHER

Jacket & shirt – Zara // Pants – Stylein // Shoes – Rapide Soul 

Hej! Åh vad jag önskar att jag kunde skriva allt om vad mediumet sa till mig idag, men som sagt så var hon sjuk så jag har inte varit där. Hon är ju fullbokad i ett helt år så jag hoppas verkligen att hon hittar en tid snart för mig. Jag hade förberett mig så bra, skickat frågor upp till universum osv (flummigt jag vet) men ville så gärna höra vad hon hade att säga. Men det kanske var någon mening med det också? Vem vet?

Nu till något annat. Är det bara jag eller har ni andra också snöat in helt på lack? ÄLSKAR lackbyxor. Finns typ inget snyggare. Det jobbiga är dock att jag hade ett par andra perfekta lackbyxor för några år sedan som jag gett bort. Nu ångrar jag mig, haha. Baksidan av att vara en sån som rensar ur allt hela tiden. Gillar ni den trenden? Skjortan (eller jackan om man vill ha det som det) köpte jag nyligen på Zara och den hittar ni HÄR. Älskar. Jag har storlek M i min.

Nu ska jag göra i ordning mig och åka till stan på middag. Det är inte ofta jag går ut på middagar nu för tiden men idag var Jens hemma och kunde ta barnen, yey. Det ska bli mysigt att få hänga lite med tjejerna. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Hi! Oh what I wish that I could write you all about what the medium said to me today, but as I wrote she was sick so I haven’t been there. She is fully booked for a year so I really hope she finds a time soon for me. I had prepared myself so good, been sending up questions to universe etc (pretty hokey I know) but I really wanted to know what she was going to say. But this might have some kind of meaning too? Who knows? 

Now to something else. Is it just me or are you guys just obsessed with patent leather too? LOVE patent leather pants. There is nothing better looking. Although the annoying thing is that I had one other pair of perfect patent leather pants a few years ago that I gave away. Now I really regret that, haha. Thats the downside of being a person who always clear everything out. Do you like that trend? The shirt (or jacket if you want to wear it like that) I recently bought at Zara and you can find it HERE. Love. I wear size M in mine. 

Now I’m going to get ready and go in to town for dinner. It’s not that often that I go out to dinner now a days but today Jens was home and could take the kids, yey. It’s going to be so cozy to hang out with the girls for a while. Have a wonderful evening, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “PATENT LEATHER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, jag känner igen mig! Rensar, ger bort och ångrar mig oftast något år senare, haha.

  Svara
 • Haha ja fy. Fast då tänker man ju bara snabbt på det så struntar man i det sen, hehe.

  Svara
 • Vad heter mediumet du ska gå till? Själv har jag gått till Benny Rosenqvist men skulle gärna prova någon annan för att se om dom säger ungefär likadant om min framtid osv.

  Svara
 • Katarina Zellner. Hon avbokade dock min tid tråkigt nog och har inte fått någon ny ännu…Men hoppas på snart!! Så peppad på det 🙂

  Svara