Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:16 | september 12, 2019

OUR BEST LIFE HACKS

Our new podcast picture. I love it. Two power mamas <3

God morgon! Torsdag idag och då vet ni vad det innebär va? Ett nytt podd-avsnitt såklart. Dagen till ära har vi även bytt ut vår bild till en ny, som faktiskt känns lite mer som oss. Om jag får säga det själv så känner vi oss ofta sådär bossiga som vi ser ut på bilden, så den passar liksom in, hehe. Den där lite mer gulliga vi hade innan känns inte alls som vi, så det här blir bra. Vad tycker ni? Vilken gillade ni bäst?

//Good morning! Thursday today and then you know what that means? Of course a new podcast episode. Today we’ve also changed our picture to a new one, that actually feels more like us. If I can say it my self we often feel just as bossy as we look on the picture, so it really fits us, hehe. The one we had before was a bit more cuter and that doesn’t feel like us, so this one is awesome. What do you think? Which one do you like the best?

Dagens avsnitt handlar om life hacks. Jag har velat göra detta avsnitt länge men Janni har inte varit lika exalterad. Nu var det dock hon som kom på flest life hacks så tror verkligen hon började gilla det efter allt mitt tjat, hehe. Flera podcasts har ju gjort liknande avsnitt men det spelar ju ingen roll. Dom flesta har ju ändå rätt olika life hacks ändå, så det finns nog utrymme för fler.

Har ni några life hacks? Dela gärna i så fall. Jag är så inne i just life hacks nu så sitter och googlar det hela tiden, haha. Hoppas ni gillar avsnittet. Nu ska jag och barnen till förskolan och sen ska jag jobba hemma. Jag skulle ju egentligen gått till ett medium idag, var så peppad på det, men hon skickade precis att hon var sjuk så nu vet jag inte när jag ska dit. Håller tummarna att jag får en tid snart. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Todays episode is about life hacks. I’ve been wanting to do this episode for a really long time but Janni haven’t been so excited. Although now she came up with more life hacks than me so I think she started to like it after all my nagging, hehe. Several other podcasts have done similar episodes like this but that doesn’t matter. Most of them have different kind of life hacks, so I think there is space for more. 

Do you have any life hacks? Please share if you do. I’m in some kind of life hacks phase right now so I google it all the time, haha. I hope you’ll like the episode. Now me and the kids are off to preschool and then I’m going to do some work at home. I was actually going to a medium today, I was so excited for that, but she just sent a text to me saying she was sick so now I don’t know when I get to see her. I’ll keep my fingers crossed for it to be soon. Have a wonderful day, XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “OUR BEST LIFE HACKS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha nejjj jag föredrog den första! Men ni bestämmer, er podd 😉

  Svara
 • Hehe okej 🙂 Ja vi gör ju det så det blir den där 🙂 <3

  Svara
 • Gillar denna header mer! 😊 alltså lyssnar på avsnittet nu när jag sitter och jobbar men var tvungen att pausa när ni pratat om löss. Fyyyy är värsta jag vet. Fick det av min kompis barn för nåt år sen och det tog två omgångar innan det försvann. Haha är ärrad för livet så måste spola fram lite i avsnittet nu haha 😂

  Ha det toppen i Monaco!

  Svara
 • Tack fina!
  Haha fy fan!! Ja vi har inte fått det ännu så jag håller tummarna 🙂 <3

  Svara
 • Superbra lifehacks, gillade speciellt dina städtips! 😀
  En annan fråga om helt annat, vart föredrar du att köpa kläder till Valter?
  Tack för en bra blogg och podd, kramar!

  Svara
 • Tack fina <3 Vad kul!
  Åh svårt. Jag köper faktiskt det mesta på H&M 🙂 Tycker alltid dom har supergulliga kläder till små killar. Tycker också för det mesta att det är bra kvalitet 🙂

  Kram <3

  Svara
 • Jag gillar båda fotona – eftersom ni är ju både mjuka och/eller tuffa, beroende på vad som tidpunkten kräver <3

  Du Michaela passar så jättebra i mjuka beiga/jordfärger, samt med lite ljusa slingor i ditt långa hår, som Du bör behålla så länge håret är tjockt & fräscht. Din influencer-kollega Lojsan (eller vad hon nu heter? den blonda, glada) blev dock så mycket bättre, när hon klippte bort sitt stripiga långa slitna hår. Det skulle Du också passa i, men kan man ha ditt långa hår utan att se för patetiskt gammal ut, så tycker jag Du ska ha det ett bra tag till!

  Svara
 • Tack fina!

  Ja men jag håller med dig. Så länge håret känns bra och friskt så har jag kvar det! Tack bästa <3

  Svara