Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:19 | september 11, 2019

POWER MOTHER

Sweater – Gina tricot mini 

Hej! Min dag idag har varit totalt kaos, hehe. Så mycket möten och beslut som ska fattas så jag är helt slut nu. Favoriten på dagen var att gå förbi Gina tricots showroom och titta på alla kläder som kommer ut i höst. Alltså wow. Jag har hittat massor av favoriter som jag ska visa upp för er senare, har bara inte haft tid att fota idag. En favorit som åkte på direkt var den här t-shirten. ÄLSKAR. Nu var mitt hår lite i vägen för texten men det står Power mother. Så fin.

Nu ska jag vila huvudet och bara ta det lugnt. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Hi! My day today have been totally chaos, hehe. So many meetings and decisions to make so I’m totally exhausted right now. The favorite of the day was to visit Gina tricots showroom and watch all the clothes that will be released this fall. Wow. I found so many favorites that I’m going to show you later, I just haven’t had the time to take photos today. One favorite that I putted on right away was this t-shirt. LOVE. My hair was covering the text a bit but it says Power mother. So beautiful. 

Now I’m going to rest my head and just take it easy. Have a wonderful evening, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här