Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:20 | september 11, 2019

MY EVERYDAY WEAR

Comfy set – HERE (adlink) // Shoes – Rapide soul // Jacket – Zara 

God morgon! Gud vad jag bara visar upp mjukiskläder nu för tiden, haha. Men det är typ det jag lever i på hösten. Brukar klä upp mig lite om jag ska på något viktigt möte osv, men annars är det denna look jag kör på. Därför brukar jag oftast hitta mysdressar som även funkar att använda när man går ut och inte bara hemma, både praktiskt och skönt. Visst?

//Good morning! I only show you a lot of comfy sets now a days, haha. But it’s what I wear all the time during autumn. I always dress up if I’m going to some important meeting etc, but otherwise I’m wearing this look. Therefor I always try to find sweats that I can wear when I go out and not just at home, both practical and comfy. Right?

Älskar för övrigt den här tröjan/jackan så mycket. Köpte den på rea på Zara för typ två år sedan så den finns tyvärr inte inne nu men ändå. Kan försöka googla upp något liknande senare om ni vill? Bästa köpet.

Nu ska vi vinka av Jens som ska iväg på jobb och sedan gå till förskolan. Idag har jag en hel dag i stan med möten, lunch och sedan ska jag förbi Gina tricots showroom. Så peppad på att gå dit för jag har faktiskt aldrig varit där innan. Ha en underbar onsdag, PUSS <3

//By the way, love this sweater/jacket so much. I bought it on sale at Zara for about two years ago so they don’t have it in stock now but still. I can try to find something similar later if you like? The Best Buy. 

Now we’re going to say goodbye to Jens who’s going away for work and then go to the preschool. Today I have a whole day with meetings in town, lunch and then I’m going to Gina tricots showroom. So excited to go there since I’ve never been there before. Have a wonderful Wednesday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MY EVERYDAY WEAR”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh har tänkt köpa det setet men vart rädd att byxorna blir för genomskinliga. Hur upplever du det?,

    Svara
  • Om du har svarta trosor under så syns dom absolut, men jag använder alltid typ hudfärgade under vita byxor och då syns det inte 🙂 Jag gillar det 🙂

    Svara