Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | september 10, 2019

LEOPARD CREW

The kids sweaters – H&M // My jacket – Gina tricot 

God morgon! Hur roliga såg jag och barnen ut på vägen till förskolan idag? Orkar inte. Jag har tänkt på det flera gånger när jag använder både denna jackan och mina leopard träningskläder och lämnar dom på förskolan, haha. Snacka om att mini och mama matcha. Helt oplanerat dessutom. Men lite gulligt, visst?

Nu har jag precis lämnat barnen och ska jobba undan lite innan det jag ska bege mig in till stan. Spännande möten väntar idag. Älskar att jag verkligen kör full fokus på jobb just nu, har aldrig känt mig så peppad som jag gör nu på just jobb. Kul när man kommer in i den fasen. Ha en underbar tisdag, PUSS <3

//Good morning! How funny did me and the kids look on our way to preschool today? Can’t handle it. I’ve been thinking about this several times when I’ve used both this jacket and my leopard workout clothes and leave them at preschool, haha. Talk about mini and mama matching. Totally unplanned too. But kind of cute though, right?

Now I’ve just left the kids and are going to do some work here before I’m heading in to town. I have a few exciting meetings today. I love that I really focus on my work fully now, I’ve never felt this excited for work as I do now. It’s so nice to be in that phase. Have a wonderful Tuesday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “LEOPARD CREW”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad fint ni matchar!!😍
    Hade du uppehåll med botox under graviditet? Samt amning? 🙂

    Svara
  • Tack fina <3
    Jag hade faktiskt inte börjat med det innan jag fått båda barnen och ammat klart 🙂 Men skulle jag få ett till barn skulle jag ha uppehåll tills bebisen ammat klart, absolut 🙂 Det finns inga studier (cad jag vet) hur det påverkar barnet så jag skulle ta det säkra före det osäkra och inte göra det under den tiden 🙂 <3

    Svara