Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:42 | september 9, 2019

WEEKLY PLANS

Nu hade jag äntligen tid att skriva ihop mitt schema för veckan. Måndags mornar blir alltid lite extra stressade då jag och Janni alltid poddar efter lämning av barnen. Den här veckan krävdes det också lite research innan så hann inte riktigt med bloggen, hehe. Men nu kommer mitt schema för veckan. Tar bort måndag eftersom att den redan är slut.

Tisdag – Återbesök hos Narva Derma Center. Skulle egentligen dit förra veckan men det hade inte kickat in fullt i käkarna ännu så ville ge det en vecka till. Återkommer om det. Efter det har jag ett spännande möte (eventuellt två, hehe). Sen hämta barnen.

Onsdag – Lunch event med Valerie och efter det ska jag träffa Mimmi (en kompis) för ett jobbmöte. Så peppad.

Torsdag – Gå till mediumet Katarina Zellner. Är typ nervös! Kommer berätta allt hon sa senare. Efter det är det middag på Nosh & Chow med Metapic som Gertrude håller i.

//Now I finally got some time to write down my schedule for the week. Monday mornings are always a bit extra stressful since me and Janni always record the podcast after I’ve left the kids. This week I also needed to do some research before the recording so I didn’t found the time for the blog, hehe. But here is my schedule for the week. I took away Monday since that day already passed.   

Tuesday – A revisit to Narva Derma Center. I was actually going there last week but it didn’t feel like the botox had kicked in on my jaws yet so I wanted to give it another week. I’ll tell you more about that later. After that I have an exciting meeting (or maybe two, hehe). Then pick up the kids.    

Wednesday –  A lunch event with Valerie and after that I’m meeting Mimmi (a friend) for a work meeting. So excited. 

Thursday –  Go to the medium Katarina Zellner. I’m kind of nervous for this! I’m going to tell you everything about what she says later. After that it’s time for dinner at Nosh & Chow with Metapic that Gertrude is hosting. 

Fredag – Jobb på förmiddagen och sedan ska jag äntligen till bästa Moa och fixa mina bryn. Livets grej det där med micro-blading. Kommer posta bild efter på instagram så att ni hittar henne. Hon är överlägset bäst. På kvällen blir det mys med barnen.

Lördag – Livias dansskola börjar! Jag vet inte vem som är mest peppad, jag eller hon, haha. Efter det blir det lek och mys med familjen.

Söndag – Dop för Lucas och Alba och sedan ska jag packa och gosa med barnen hela kvällen. Dagen efter åker ju jag till Monaco i 4 dagar.

Det var min vecka det. Har så mycket att försöka lösa den här veckan så vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Men allt kommer såklart lösa sig tillslut men har lite mycket i huvudet bara. Alla dessa planer om framtiden osv. Katarina kanske reder ut det åt mig på torsdag, hehe. Vi får se. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Friday – Work during the forenoon and then I’m going to the best Moa to get my brows fixed. I just love micro-blading. I’m going to post a picture after on Instagram so that you can find her. She really is the best. In the evening I’m just going to hang out with the kids.  

Saturday – Livias dance-class starts! I don’t know who’s more excited, me or her, haha. After that we’re just going to play and hang out together. 

Sunday – Baptism for Lucas and Alba and then I’m going to pack and just hang out with the kids the whole evening. The day after I’m leaving for Monaco for 4 days. 

That was my week. I have so many things to try to figure out this week so I don’t really know where to start. Everything is going to be fine, of course, but I just have so much in my head. All these plans for the future etc. Katarina might solve that for me on Thursday, hehe. We’ll just have to wait and see. Have a wonderful evening, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här