Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | september 9, 2019

IN MY COMFY ZONE

Sweater & Pants – Nelly 

God morgon! Idag har jag inga möten eller någonting annat så jag planerar att gå runt i mina mjukiskläder hela dagen och bara mysa. Ska verkligen försöka bli frisk och ta det så lugnt jag kan. Jag och Janni ska podda på förmiddagen och efter det ska jag bara göra det administrativa. Planera min packning till Monaco om en vecka där jag planerar att fota massor till er. Så peppad på den resan. Samtidigt också väldigt splittrad då jag aldrig varit ifrån barnen så länge. Att flyga gillar jag ju inte heller och att dessutom göra det själv skrämmer mig lite. Men det ska gå bra. En vecka kvar.

Nu ska jag klä på barnen och gå iväg till förskolan. Lite senare idag ska jag skriva ihop min veckoplan till er, hinner inte riktigt nu på morgonen. Ha en underbar måndag, PUSS <3

//Good morning! Today I don’t have any meetings or anything else so I plan to walk around in my sweats all day long and just hang out. I’m really going to try to get healthy and take it as easy as I can. Me and Janni are recording a podcast episode now in the forenoon and after that I’m just going to do all the administrative things. Plan my packing to Monaco in a week where I’m planning to take a lot of photos for you. So excited for that trip. At the same time I’m kind of divided since I’ve never been away from the kids that long. Also I don’t like to fly and doing it all by my self is a bit terrifying. But it’s going to turn out great. One week left. 

Now I’m going to get the kids dressed and go away to the preschool. Later today I’m going to give you my weekly plans, I don’t really have the time now in the morning. Have a wonderful Monday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “IN MY COMFY ZONE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här