Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | september 8, 2019

WEEK 36 SUMMARY

– Min vecka har varit lugn och skön, inte för många events så jag har verkligen hunnit jobba undan allt och umgås med barnen på kvällarna.

– Mötet i fredags! Alltså jag tror på detta så mycket. Kommer skriva mer sen när allt är klart.

– Jag har hittat en ny serie – What if, som finns på Netflix. Så bra och spännande.

– Valter är snart blöjfri på dagen. Hela helgen har han varit utan blöja (på dagen, inte natten) och det har gått så bra. Några olyckor har skett men snart är vi där.

– Jag har rensat ur vår tättmaskin (som börjat lukta konstigt) och nu skiner den verkligen. Ska köra den tom en gång i månaden på 95 grader och tömma filtret lika ofta så tror jag inte att det kommer tillbaka. Tips!

– Jag har somnat tidigt hela den här veckan (läs – innan klockan 22.00) och känner mig verkligen utvilad. Det ska jag fortsätta med.

//- My week have been calm and nice, not to many events so I’ve really had the time for work and to spend time with the kids in the evenings. 

– The meeting this Friday! I really believe in this so much. I’m going to give you all the info when it’s done. 

– I’ve found a new series – What if, that you can find on Netflix. So good and exciting. 

– Valter is soon free from his diapers, during daytime. This whole weekend his been without it (during the days, not the nights) and it have gone so well. A few accidents have happened but soon we’re finally there. 

– I’ve cleaned out our laundry machine (that have started to smell weird) and now it really shines. I’m going to run it empty once a month at 95 degrees and empty the filter just as often and then I think it won’t come back. Tips! 

– I’ve fallen asleep early this whole week (read – before 10.00 pm) and really feel so rested. I’m going to continue with that. 

– Mitt halsont vill verkligen inte gå över. Har tränat typ två gånger denna vecka. Abstinens har jag nu, vill bara vara frisk.

– Min PMDS slog till med full kraft idag. Behöver min träning när jag känner mig såhär.

– Min inspiration till bloggen är så dålig just nu, är verkligen i en riktig svacka. Ge mig gärna tips på vad ni vill läsa om.

Det var vad jag kom på nu, hehe. Båda barnen har precis somnat och jag ska jobba lite innan jag ska se ett avsnitt av min serie och sedan sova jag med. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//- My sore throat really doesn’t want to go away. I’ve been working out about two times this week. I’m having such abstinence right now, I just want to feel healthy. 

– My PMDS hit me with full power today. I need my workouts when I feel like this. 

– My inspiration for the blog is exactly zero, I’m really in a slump. Please give me some tips on what you want to read about. 

That’s what I could think of right now, hehe. Both of the kids have just fallen asleep and I’m going to do some work before I’m going to watch an episode of my series and then turn in too. Have a wonderful evening, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “WEEK 36 SUMMARY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Would love a post about how your manage your time/ stay organized. You seem to be always very busy, so would love your advice.

  Svara
 • Good idea!! I will try to make a post about that 🙂

  Svara
 • Gärna recept, träning/hälsa, vardagar i bilder, mer personligt, tankar kring framtid mm 🙂
  Även mer om den utbildningen du gjorde och hur tankarna är kring det eftersom du bara jobbar med sociala medier, hörde i podden att det eventuellt var något gällande din yrkesroll som ssk som var på g, nyfiken på att höra dina tankar kring det. Hur känns det och varför jobbar du inte som sjuksköterska längre? Ett längre inlägg om varför du slutade med det kanske? Jag själv är ssk och är lite nyfiken kring tankar mm. Kram

  Svara
 • Hej fina!
  Har fått många kommentarer om det så borde kanske skriva ett inlägg om det. Ska försöka få ihop det!! Supertack för tips <3

  Svara
 • skulle älska om du skrev hur använder du Dyson fönen och hur du stylar håret med den! Ditt hår är ju så fint. Gärna med Janni – typ ett sisters blogpost 🙂

  Svara
 • Åh tack för tips <3

  Svara