Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | september 3, 2019

BACK IN MY GREY PHASE

Sweater – Soft Goat

God morgon! Äntligen lite höst i luften idag! Jag klädde direkt på mig en tjocktröja i morse, älskar det, hehe. Dessutom är det ju dags för mina favoritfärger nu också, grått, beiget och svart. HÖSTEN, I love you.

//Good morning! Finally some autumn in the air today! I putted on a sweater right away this morning, love it, hehe. Also it’s time for my favorite colors now too, grey, beige and black. AUTUMN, I love you. 

Sweater – Soft Goat // Pants – Zara // Shoes – Rapide soul // Sunnies – Anine Bing

Någon av er som är lika peppad på hösten som jag? Dom flesta jag hör tycker bara att det är tråkigt att sommaren är över, men varför egentligen? Sommaren i all ära, absolut, men hösten är ju mysigast. Kan ni snälla påminna mig om detta när det regnar och jag klagar? Haha. Man får liksom se charmen i alla årstider.

//Anyone of you who’s excited for autumn? Most of the people I talk to just thinks it’s boring that the summer is over, but why? Summer is amazing, of course, but autumn is the coziest season. Can you please remind me of this later when it’s raining and I’m complaining? Haha. You just have to see the charm in every season. 

Världens bästa man som alltid ställer upp och fotar mig. Jag känner mig alltid så bekväm framför kameran när han tar bilderna. Dessutom vet jag att han vet exakt vad jag vill ha så att ta bilder med honom tar alltid typ 5 min. Guld värt. Tack älskling.

Nu ska jag göra lite kaffe och vänta in Janni för att podda. Vi provade köra podden i morse men dom borrade så mycket hos henne så det gick inte. Att ljudet är bra är så viktigt för oss! Hoppas på att det lugnar ner sig snart så vi kan köra igång. Ha en underbar tisdag, PUSS <3

//The worlds greatest husband that always helps me taking my photos. I always feel so comfortable infront of the camera when his taking the pictures. Also he knows exactly what I want so taking pictures with him always takes about 5 minutes. So happy for that. Thanks honey. 

Now I’m going to make some coffee and wait for Janni to record the podcast. We tried to record it this morning but they were drilling so much at her place so we couldn’t do it. That the sound is good is really important to us! I hope they will stop soon so that we can start. Have a wonderful Tuesday, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BACK IN MY GREY PHASE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vilken fin bild på dig och Jens!! <3

  Svara
 • Gillar också hösten! Eller gillar egentligen alla årstider. Dock om jag fick önska skulle jag ha 4 månader sommar och 2 fina höstliga månader, 2 härliga vår månader och 4 månader med ordentligt med snö och noll slask 😅

  Svara
 • Oj hamnade fel.

  Svara
 • Haha 🙂 Det där lät underbart 🙂

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • For noen fine bilder! Kan jeg få spør hvilket kamera og evt. objektiv du bruker?
  Klem fra Oda

  Svara