Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:16 | augusti 30, 2019

SUIT UP

Suit – Stylein // Shoes – Zign // Earrings – H&M

God morgon fredag! Älskar att värmen börjar avta lite här i Stockholm nu, det har varit så kvavt några dagar. Jag har ju längtat efter höst i typ en månad så jag är bara glad att den kommer snart, hehe. Längtar efter att få klä mig i höstkläder, min absoluta favorit årstid när det kommer till just kläder. Jag är ju ingen mode-expert så vill egentligen inte ge några tips, men jag kommer gå runt i skinnbyxor, boots, stora stockade cashmere tröjor och kostymer i olika material. Den här kostymen på bilderna är min absoluta favorit just nu. Hur snygg? Både typ att ha när man går på fest (typ med klackar och utan tröja under) och när man är på jobbet (med sneakers och en tröja). Gillar ni?

Nu ska jag duka undan frukosten och gå med barnen till förskolan. Båda barnen är lite förkylda men verkar vara pigga så dom får gå idag. Såg igår när jag hämtade att alla barn var snoriga så nu börjar den säsongen. Det kanske är den enda nackdelen med höst, plus allt regn, hehe. Ha en underbar fredag och helg! PUSS <3

//Good morning Friday! I love that this heat is starting to go away in Stockholm now, it have been so airless a few days now. I’ve been longing for fall for about a month now so I’m just happy that it’s here soon, hehe. I can’t wait to wear a lot of different autumn clothes, my absolute favorite season when it comes to clothes. I’m not a fashion expert so I really don’t want to give you any tips, but I’m going to wear leather pants, boots, big cozy cashmere sweaters and suits in different material. This suit on the pictures is one of my absolute favorite right now. How beautiful? You can both wear it to parties (with heels and no shirt under it) and when you’re at work (with sneakers and a shirt). Do you like it? 

Now I’m going to clean up after breakfast and then take the kids to preschool. Both of them are having a bit of a cold but they seem fine so they can go today. I saw yesterday when I picked them up that all the kids were a bit snotty so now that season starts. That might be the only downside with autumn, also all the rain, hehe. Have a wonderful Friday and weekend! XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “SUIT UP”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag klär inte så bra i kavaj, tyvärr för det är sååå snyggt!

  Gillar bakgrunden i din bild. Gick förbi där senast häromdagen och sa att om man gifter sig här behöver inte ta sig nånstans för fotografering för det är så vacker där omkring.

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • The suit looks beautfiful. Too bad there are no pictures of how it looks in the front, not covered with arms. Is it fitted or straight in the waist…

  Svara
 • Haha yes, I totally missed that 🙂 It’s fitted 🙂 <3

  Svara