Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | augusti 29, 2019

STRONGER

Top – HERE // Pants – HERE // Sweater – HERE

Jag är så glad att kunna berätta för er att jag nu har ett samarbete tillsammans med ett av mina favoritmärken – Stronger, som sträcker sig året ut. Jag använder endast deras träningskläder, och har gjort länge som dom flesta av er kanske vet, så detta passar mig perfekt.

Jag tänkte därför börja med att visa mina absoluta favoriter ur deras kollektion just nu. Först ut är detta marmor-set i vitt. Alltså hur snyggt? Jag älskar också biker-shortsen. Bästa trenden på länge om ni frågar mig.

//I’m so happy to tell you that I now have a collaboration with one of my favorite brands – Stronger, that will last this year out. I only use their workout clothes, and have done for a really long time that some of you might now already, so this fits me perfectly. 

Therefor I’m planning to start with showing you my absolute favorites from their collection right now. First out is this marble set in white. How beautiful? I also love the biker shorts. The best trend in a really long time if you ask me. 

Top – HERE // Pants – HERE

Sedan har vi detta lila set. Det är verkligen ännu snyggare i verkligheten än på bilderna i själva färgen. Så klassiskt och snyggt. Jag har länkat alla plaggen under bilderna också för er som vill hitta dom.

//Then we have this set in pink. The color really is so much better looking in reality than in these pictures. So classic and nice. I’ve linked all the pieces under the pictures too if you want to find them. 

Top – HERE // Pants – HERE

Sen har vi samma set som det vita fast i svart. Förstår ni då hur mycket jag gillar det? Så snyggt och passformen är verkligen perfekt. Jag älskar när byxorna är lite högre i midjan, känner mig så mycket mer bekväm då.

Jag har såklart även en kod till er – DELER20 ger er 20% rabatt och ni kan då alltså hitta hela kollektionen HÄR. Så kul att äntligen vara igång med det här samarbetet. Hoppas att ni gillar det! Happy shopping <3

//Then we have the same set like the white one but in black. Can you realize how much I love it then? So beautiful and the fitting really is perfect. I love when the pants are a bit higher in the waist, I feel so much more comfortable then. 

Of course I also have a code for you – DELER20 that gives you 20% off and you can then find the whole collection HERE. It’s so fun to finally tell you about this collaboration. I hope you like it. Happy shopping <3


4 kommentarer4 kommentarer om “STRONGER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul och grattis till ett roligt samarbete 🙂

  Svara
 • Tack bästa <3

  Svara
 • Hi Michaela!
  For how long will the code be valid? I love Stronger clothes, also their packaging is so cute and well thought through in my opinion, so happy that you are working with them!

  Svara
 • Hi! I thinks it’s valid one month 🙂
  Hope you find something you like 🙂 <3

  Svara