Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | augusti 28, 2019

WORK MODE ON

Shirt – Lexington // Pants – Bik Bok // Bag – LV // Sunnies – Komono

Idag har jag hängt med Lojsan hela dagen i stan, riktigt trevligt. Vi hade riktigt bra flow och satt och jobbade flera timmar i sträck, älskar sånna dagar. Efter lunch kom Edita och Lucas förbi och hängde en stund innan jag åkte hem och hämtade barnen. Jag ska bort på förhandsvisning av nya serien Heder i kväll så ska passa på att umgås lite med dom innan jag åker. Ville bara visa upp dagens outfit innan. Väldigt casual, precis som jag gillar.

Nu mys med barnen. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Today I’ve been hanging out with Lojsan the whole day in town, so nice. We had a really good flow and sat and worked for hours, love those days. After lunch Edita and Lucas came over and hung out for a while before I went home to pick up the kids. I’m off to a preview of the new series Heder tonight so I’m going to spend some time with the kids before I leave. I just wanted to show you today’s outfit before. Very casual, just how I like it. 

Now it’s time for some cuddling with the kids. Have a wonderful evening, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “WORK MODE ON”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här