Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:53 | augusti 25, 2019

SURPRISE BABYSHOWER

Mira, Janni & me <3

Idag var det ÄNTLIGEN dags för Jannis babyshower! Som vi har längtat. Jag har ju såklart inte kunnat skriva något här eftersom att det varit hemligt men nu kan jag. Jag ska visa er hela dagen.

//Today it was FINALLY time for Jannis babyshower! We have been longing for this day forever. Off course I haven’t been able to write anything about this since it was a secret but now I can. I’m going to show you the whole day. 

Det var jag och Mira som hade styrt ihop hela kalaset så vi sågs innan och började pynta. Vi hade fixat massor av pynt från Partyland, bästa stället när man ska styra fest, hehe. Det roliga var dock när jag kom dit och Mira öppnade dörren i en likadan klänning som jag hade på mig, haha. Great minds think alike I guess.

//It was me and Mira who had organized the whole party so we saw each other earlier to get everything ready. We had gotten a lot of things from Partyland, the best place when you’re throwing a party. Although the funny thing was when I got there and Mira opened the door wearing the same dress that I was wearing, haha. Great minds think alike I guess. 

Vi pyntade alla borden med dessa små baby boy grejer. Hur gulligt? Mira kommer hitta sånna där i hela lägenheten resten av sitt liv sen, haha.

//We draped all the tables with these small baby boy things. How cute? Mira are going to find these all over her apartment the rest of her life after this, haha. 

Maten var helt magisk. Allt kom ifrån Body Buddy, från Foodora såklart. Bästa att ha dagar som dessa, hehe.

//The food was magical. Everything from Body Buddy, from Foodora of course. That’s the best to have days like these, hehe. 

Alla verkade älska maten så det var ett bra betyg. Bananbrödet var tydligen helt galet gott, men jag kunde inte smaka för att det var nötter. Så typiskt, hehe.

//Everyone seemed to love the food so that was good. The banana bread was, according to all the others, amazing, but I couldn’t taste it since it was nuts in it. So typical, hehe. 

Sen tårtan då! Alltså magi. Från bästa Sweet cakes by Masha. Hon gör magiska tårtor alltså!

//Then the cake! Magic. From the best Sweet cakes by Masha. She makes the most magical cakes! 

Sen fick Janni öppna massor av paket och hon fick så mycket fint, helt sjukt. Hennes lilla kille blev så bortskämd. Av mig och Mira fick han massor av fina filtar och kläder från Livly, såklart, hehe. En cashmere mössa och en cashmere-filt också, så mysigt.

//Then Janni got to open a lot of gifts and she got so many beautiful things, it was insane. Her little guy got so spoiled. From me and Mira he got a lot of blankets and clothes from Livly, of course, hehe. Also a cashmere hat and a cashmere blanket, so cozy.  

Tack för idag alla som var där. Det kunde inte ha blivit en bättre surprise för vår älskade Janni. Sen GRATTIS igen till världens finaste mom to be. Tänk att min lilla lillasyster ska få en bebis. Hur sjukt är inte det? Det ska bli så underbart att få uppleva detta. Nu hoppas jag bara på att hon snart kommer hem till Sverige och köper ett hus nära oss och aldrig lämnar mig igen, hehe. Det är största drömmen just nu.

Nu ska jag lägga mina barn och sedan varva ner. Den här helgen har bestått av jobb och firande så nu måste jag varva ner. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Thanks to everyone that was there today. It couldn’t have gotten a better surprise for our beloved Janni. Then CONGRATULATIONS again to the worlds most beautiful mom to be. Imagine that my little baby-sitter are going to have a baby. How insane is that? It’s going to be so wonderful to experience this. Now I’m just hoping for her to come to Sweden too, and buy a house next to us and never leave me again, haha. That’s my biggest dream at the moment. 

Now I’m going to put my kids to bed and then cool down. This weekend have been full of work and celebrations so now I need to chill. Have a wonderful evening, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “SURPRISE BABYSHOWER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men gud, fick tårar i ögonen när du skrev att du hoppas att hon aldrig lämnar dig igen. Att bo långt ifrån de man älskar är verkligen så jobbigt. Jag har flyttat runt en del och av naturliga skäl då tappat lite kontakt med personer som stått mig extremt nära, och det är seriöst en av de största sorgerna i mitt liv. Så glad för dig och Janni som fortfarande är så tighta och vem vet, i framtiden kanske ni kan bo närmre varandra på något sätt. Kram ❤️

    Svara
  • Ja hoppas på det 🙂 <3

    Svara