Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:27 | augusti 25, 2019

BIRTHDAY PARTY

Birthday girl <3

God morgon! Igår körde vi kalas här hemma får vår lilla fyra åring. Hon hade längtat så mycket efter hennes 4-tårta och att Alba skulle komma hit och leka. Hur söta är tjejerna i likadana klänningar? Från Livly.

//Good morning! Yesterday we had a party here for our little four year old girl. She had been longing so much for her 4-cake and that Alba would come over to play. How cute are the girls in the same dresses? From Livly. 

Efter tårta så blev det skattjakt efter godispåsar. Både Alba och Livia tjatade om det från start så nu var det äntligen dags. Jag hade gömt godispåsarna utomhus så dom hade letat igenom hela lägenheten innan dom äntligen hittade dom, hehe.

//After some cake the kids went on a treasure hunt. Both Alba and Livia asked me about that from start so now it was finally time for it. I had hidden the candy bags outside so after they’ve been searching the whole apartment they went outside and found them, hehe. 

Gullungar alltså. Gosedjuret (katten) fick Livia från Alba och den och en enhörning som hon fick av mormor har hon inte lämnat en sekund, hehe. Hon och hennes gosedjur alltså.

//Cuties. The soft animal (the cat) Livia got from Alba and that one and a unicorn that she got from her grandmother have been with her all the time, hehe. Livia and her soft animals. 

Tjejerna ville vara ifred hela tiden och satt i Livias rum och åt godis, lekte i det nya dockskåpet (ska visa senare) och busade ända tills Alba skulle hem. Tror Livia var riktigt nöjd med sitt kalas.

Nu har vi precis ätit frukost och jag ska göra i ordning mig och sedan ska vi bygga en koja här hemma. Ha en underbar söndag, PUSS <3

//The girls wanted to be alone all the time and sat in Livias room and had candy, played in the new doll house (I’m going to show you later) and played until Alba went home. I think Livia was really happy with her party. 

Now we’ve just had breakfast and I’m going to make myself ready and then we’re going to build a cave. Have a wonderful Sunday, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här