Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | augusti 23, 2019

BIRTHDAY GIRL

My 4 year old babygirl <3

Idag är det ingen vanlig dag för det är Livias födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Den är här, den dagen som hon väntat på i veckor, månader. Många av hennes kompisar har hunnit fylla fyra och hon har varit så peppad på att få vara lika gammal som dom andra. Nu ÄNTLIGEN är hon det.

//Today is not a regular day, since it’s Livias birthday, HURRAY HURRAY HURRAY! It’s here, the day she’s been waiting for for weeks, months. Many of her friends have already turned four and she have been so excited to be the same age as the others. Now she FINALLY is. 

Eftersom att hon fyller år på en fredag så ska vi ha hennes kalas i morgon så det blev bara lite små paket nu på morgonen. Hon är helt införstådd med det och vet att det kommer fler presenter i morgon, hehe. Eftersom att jag måste jobba större delen av dagen idag så har jag sagt att hon därför får två födelsedagar. Det betyder att hon fyller år idag, och i morgon. Hur bra lösning?

//Since her birthday is on a Friday we’re going to have her birthday party tomorrow so she only got a few smaller gifts now in the morning. She understands that completely and knows that she’s getting more gifts tomorrow, hehe. Since I have to work most of the day today I’ve told her that she gets two birthdays this year. That means that it’s her birthday today, and tomorrow. How awesome solution?

Livia fick välja frukost redan igår (smoothie och risifrutti) men det blir så kladdigt i sängen så vi körde en muffins med ljus i för att sedan gå upp och äta frukost. Hon verkade rätt nöjd med det upplägget ändå, hehe.

//Livia got to choose breakfast for today already yesterday (smoothie and risifrutti) but that will get so messy in the bed so we gave her a cupcake with a candle in it and then went up to have breakfast. She seemed pretty pleased with that layup anyway, hehe. 

Min älskade lilla flicka, du som gjorde mig till mamma för fyra år sedan. Det känns helt sjukt att det redan gått fyra år, men samtidigt så minns jag inte hur mitt liv var innan du kom. Du är så underbar och fantastisk, så snäll, godhjärtat och jag är så stolt över att vara din mamma. Du är hela mitt liv, min värld och jag är så glad och tacksam för att just DU valde att komma till mig. Jag älskar dig mer än allt. Grattis älskling <3

//My beloved little girl, you who made me a mom four years ago. It feels insane that it’s been four years already, but at the same time I don’t even remember what my life was like before you came. You are so wonderful and amazing, so kind with a big heart and I’m so proud to be your mother. You are my entire life, my world and I’m so happy and thankful that it was YOU who choose to come to me. I love you more than anything. Happy birthday baby <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BIRTHDAY GIRL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till Livia!
  Apropå ngt helt annat, från en mordintresserad till en annan. Se Mindhunter på Netflix. Fantastiskt bra och spännande. Andra säsongen ute nu.

  Svara
 • Åh har precis börjat kolla! Så galet bra 🙂

  Svara
 • Grattis till fina Livia 🙂

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • Älskar bäddsetet i sängen, vart är det köpt?
  Ni har utan tvekan den bästa podden! 🙂

  Svara
 • Tack fina <3 Från Newbie <3

  Svara