Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | augusti 22, 2019

TOMORROWS EVENT

Sheet masks – Lancôme 

Som ni kanske redan sett på Instagram så ska jag, Janni och mamma hosta ett event i morgon i Åhlens City från klockan 16.00-17.30. Där kommer ni få höra oss svara på frågor och efter det träffa och mingla med oss. Hur mysigt?

//As you all might have already seen on Instagram me, Janni and our mom are going to host an event tomorrow at Åhlens City from 04.00-05.30 pm. There you’re going to hear us answer some questions and after that you can meet us and hang out. How cozy?

Vi kommer alltså vara vid Lancôme ytan inne på Åhlens City från klockan 16.00 så om ni vill träffa oss och prata lite så kom dit. Det skulle vara så kul att träffa er! Hoppas att vi ses där. PUSS <3

//So, we’re going to hang out around the Lancôme area at Åhlens City from 04.00 pm so if you want to meet us and hang out you can come there. It would be so much fun to meet you! Hope to see you there. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “TOMORROWS EVENT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  I podden när ni pratade om operationer sa du att du gjorde din bröst op framförallt pga att du upplevde dina bröst ”hängiga”. Undrar hur du känner nu efter du fått bort, ammat och kanske gått upp/ner i vikt. Funderar själv på att göra ett lyft och ett litet inlägg, men är rädd att de ska förlora sin form snabbt då jag inte fått barn ännu och generellt sett kan pendla ganska mycket i vikt. Personlig fråga men hade blivit tacksam för svar. <3

  Svara
 • fått barn* menar jag såklart

  Svara
 • Upplever dom lite hängiga nu och funderar på lyft men det blir senare 🙂 Är ändå ganska nöjd som det är 🙂 hehe <3

  Svara