Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | augusti 16, 2019

MOM JEANS

Jeans – HERE // Sweater – HERE // Shoes – Rapide Soul // Sunnies – Nividas

God morgon! Jag har aldrig riktigt trivts i jeans förut och jag har insett nu varför, jag har inte hittat rätt typ av jeans för mig. Jag gillar inte tighta jeans, har aldrig gjort, men jeans i stilen ”mom jeans” är mina nya favoriter. Alltså hur sköna är dom? Jag som är en sån som byter om till mjukisar så fort jag kommer hem använder knappt mjukisar längre, jag kör dessa jeans. Skönare finns ju inte.

Jeansen på bilderna är mina nya favoriter. Väldigt lösa och sköna, samtidigt som dom sitter bra i midjan. Mom jeans är min nya grej, haha. Jag har storlek S i dessa.

//Good morning! I’ve never really felt comfortable in jeans before and now I’ve realized why, I haven’t found the right pair of jeans for me. I don’t like skinny jeans, I never have, but the style ”mom jeans” is my new favorites. How comfy are they? I’m one of those who change clothes the second I get home and put on my sweats, but now I barely use them anymore, I wear these jeans. There is nothing comfier. 

The jeans on the pictures are my new favorites. They are very loose and comfy, and at the same time they fits perfectly in the waist. Mom jeans is my new thing, haha. I wear size S in these. 

Jag beställde också hem dessa jeans men råkade ta storlek 25 (vem är jag ens?) som var på tok för små så mu har jag klickat hem ett par 27or. Tror dom kommer funka men ni får se bild när dom kommit hem. Dessa kan ni hitta HÄR.

Nu ska barnen borsta tänderna, jag ska byta om till träningskläder och sedan blir det förskola för dom och gym för mig. Idag ska jag köra 5 km intervaller, sedan har jag kört mina 2 mil för den här veckan. Kommer garanterat vilja träna i helgen så det får bli lite mer denna vecka, haha. Men det gör inte så mycket. Ha en underbar fredag och helg, PUSS <3

//I also ordered these jeans but I accedently took size 25 (who am I?) that was way to small so now I’ve ordered a pair in size 27. I think they will fit but I’ll show you pictures of them later when they have arrived. You can find these HERE

Now the kids are going brush their teeth, I’m going to change in to my workout clothes and then it’s time for preschool for them and the gym for me. Today I’m doing 5 km of intervalls, then I’ve done my 20 km for this week. I know I’m going to want to workout this weekend so I guess I’ll run a bit longer this week, haha. But that doesn’t matter. Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MOM JEANS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygga, men så är du ju också snygg i det mesta…Allt klär en skönhet.

    Men att betala ca 600:-SEK för ett par nya men trasiga jeans nedtill??? NO way. Never 🙂 Asså vilket sjukt (rikemans-) mode.
    Jag vill ha dem hela å rena nedtill, då först köper jag dem!

    Svara
  • Tack fina! Haha ja sant! Alla gillar ju dock olika och jag gillar dom så 🙂 <3<3

    Svara