Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:29 | augusti 15, 2019

THURSDAY

Falafel salad from Mr Cake <3

Idag gick jag in till stan och mötte upp min vän Mimmi på Mr Cake. Vi sågs rätt tidigt så lunchen hade inte öppnat ännu så vi drack kaffe tills det gick att beställa, haha. Livet som småbarnsförälder, lunch vid 10.30. Hur som helst så tog jag deras falafel sallad, riktigt god. Kan rekommendera den.

//Today I went in to town and met up with my friend Mimmi at Mr Cake. We were there pretty early so the kitchen wasn’t open yet so we had coffee until we could order, haha. Life as a parent of young kids, lunch at around 10.30 am. Anyhow, I had their falafel salad, so tasty. I can really recommend it. 

Dagens jag. Hade typ världens varmaste tröja på mig så svettades typ ihjäl i solen. Trodde inte det skulle bli så varmt, hehe. Nästa gång ska jag ha ett linne under..

//Todays me. I had the warmest sweater on so I was sweating to death in the sun. I didn’t think it would be so warm outside, hehe. Next time I need to wear a tank top under it..

Sen gick jag förbi The Case factory för att fixa ett nytt skal till mobilen. Älskade mitt förra men nu när jag har en ny mobil så måste jag ha nytt skal.

//Then I went by The Case factory to fix a new case to my phone. I loves my last one but since I have a new phone right now I need to have a new case. 

Jag körde ett svart med mina initialer på, det funkar alltid. Älskar verkligen deras skal. Dom känns så lyxiga.

//I took a black one with my initials on it, that always works. I really love their cases. They feels so luxury. 

Sen sprang jag runt lite till på stan, gick och handlade och kom hem runt 15.00, gjorde kokosbollar till barnen och gick sedan och hämtade dom.

//Then I ran around on town for a while, went to the grocery store and got home around 03.00 pm, made coconut balls and then went to pick them up. 

Såg att blombutiken vid oss hade öppnat efter sommaren igen. Är så sugen på att köpa massor av fina blommor hem, men dom dör så snabbt för mig så det är så ovärt, haha. Älskar dock hem med massor av blommor, så fint.

Nu har vi precis ätit middag och barnen sitter i badet. Jag sitter bredvid med datorn, haha. Dom skvätter så mycket vatten så måste stänga igen den nu så den inte går sönder. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//I saw that the flower shop next to us had opened up after summer again. I so want to buy a lot of nice flowers home, but they die so quickly so it feels so unnecessary, haha. Although I really love homes with a lot of flowers, it’s so nice. 

Now we’ve just had dinner and the kids are taking a bath. I’m sitting next to them with the computer, haha. They are splashing so much water so I need to close it now before it breaks. Have a wonderful evening, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “THURSDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var kommer ”världens varmaste tröja” ifrån? Så snygg, jag MÅSTE ha den😍

    Måste också passa på att tillägga; stort tack för en inspirerande och ärlig blogg och er supermysiga podd!

    Svara
  • Tack fina <3 Den är från Bik Bok 🙂 <3

    Svara