Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | augusti 15, 2019

PODCAST GUEST – OUR DAD

Me, dad & Janni <3

God morgon torsdag! Idag släpper vi ett efterlängtat avsnitt av podden – nämligen ett avsnitt där vår pappa gästar. Han svarar på alla era frågor och det blev ett riktigt roligt och mysigt avsnitt, tycker i alla fall jag. Vi kan ju börja med att säga att vår pappa är så långt ifrån PK som man kan vara så är ni känsliga för sånt så kanske ni inte ska lyssna, haha. Men jag rekommenderar er att höra för det blev ett riktigt kul avsnitt.

//Good morning Thursday! Today we’re releasing a really awaited episode – with our dad as a guest. He answers all of your questions and it turned out really funny and cozy, or at least I think so. We can start with saying that our dad is so far away from politically correct as you can be so if you are sensitive to that you might not need to listen, haha. But I recommend you to hear it since it turned out really funny. 

Ni hittar det som vanligt i Podcaster appen, Spotify och där alla poddar finns. Det ska bli så kul att få höra vad ni tycker så skriv gärna när ni lyssnat och vad ni tyckte! Gillar ni när vi har gäster i podden? Vilken/vilka gäster skulle ni vilja ha med? Har ni andra ämnen ni vill att vi ska ta upp? Det är bara kommentera och tipsa oss. Hoppas ni gillar det, PUSS <3

//You can find it as usual in the Podcaster app, Spotify or where all the podcasts is. It’s going to be so fun to hear what you think about this episode so please let me know after you’ve listen to it! Do you like when we have guests in the podcast? Who/which guests would you like to hear? Do you have any subjects you want us to talk about? Just comment and let us know. I hope you like it, XOXO <3


22 kommentarer22 kommentarer om “PODCAST GUEST – OUR DAD”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varifrån är din klänning på bilden? Så fin!

  Svara
 • Från H&M 🙂 <3

  Svara
 • Jag ÄLSKADE detta avsnitt! Så så så bra 😀

  Svara
 • Åh vad kul! Tack <3

  Svara
 • Asså, vilka snygga gener <3

  Din klänning var både bedårande och så klassiskt snygg!

  Nu ska jag lyssna på podden också 🙂

  Svara
 • Åh tack fina <3

  Svara
 • Men alltså wow, skrattade så mycket när jag lyssnade på avsnittet. Ni är så sköna alla tre!
  Kände att jag typ ville sitta på kanten av bordet när ni äter middag tillsammans!

  Svara
 • Haha gulle <3 Tack <3 Kul att du gillade!

  Svara
 • Så bra avsnitt! Jätteskön energi och jag fick med mig en glad känsla efteråt 😍 Kul med gäster men även när ni två bara snackar. Gillar kombon! Kram

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • SÅ roligt avsnitt!! Älskar när ni baserar podden på frågor från oss!! Skulle vara roligt om ni hade Vickan och Alexandra som gäster någongång!! 😍

  Svara
 • Tack fina!! Ja vi hoppas på att få till det snart 🙂

  Svara
 • Alltså WOW vilket avsnitt ni gjorde! Och er pappa – vilken fantastisk människa både som pappa och förebild! Blev helt tårögd av detta avsnitt! Så glad för eran skull att ni har en sån pappa, önskade att jag hade en sån vilket jag tyvärr inte har (avis på er 😍)!

  Ni är grymma allihop! ❤️

  Svara
 • Tack fina du <3<3

  Svara
 • Jätte kul när ni har gäster. Jag skulle gärna se någon träningsprofil samt ett avsnitt ni pratar mer om träning och hälsa – erfarenheter, hur det sett ut tidigare och hur det ser ut idag, kostvanor genom åren, relation till omdiskuterade ord som balans/hets mm. Kram <3

  Svara
 • Tack fina för tips <3

  Svara
 • Men hur mysigt var inte det här att lyssna på! Kändes som att jag var tillbaka i köket i Mölna typ! Gullisar!!❤️

  Svara
 • Åh gulle <3 Tack <3 Så mysigt att ses <3<3

  Svara
 • ÄLSKADE AVSNITTET!!! Så så så bra och roligt

  Svara
 • Åh vad kul!! Tack <3

  Svara
 • Jag gillar alltid era avsnitt, men detta var extra härlig att lyssna på. Skulle vara kul om ni bjöd in andra gäster – framför allt era syskon men även Jannis kompis Michaela Wissén. 🙂

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara