Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:24 | augusti 14, 2019

LUNCH DATE

Lunch at Brillo <3

God morgon! Igår mötte jag upp Lojsan i stan för en lunch med henne och lilla Todd. Vi gick till det barnvänligaste stället vi vet – Brillo, haha. Det brukar alltid vara så mycket barn där så dom är vana. Riktigt mysigt var det. Det var ganska varmt så vi satte oss ute.

//Good morning! Yesterday I met up with Lojsan in town for a lunch with her and little Todd. We went to the most child-friendly place we know – Brillo, haha. It always use to be so many kids there so they are use to it. It was so cozy. It was pretty warm so we sat outside. 

Den här lilla sötnosen fick sitta i mitten mellan oss så vi kunde hjälpas åt att underhålla. Han är ju i den åldern nu när det måste hända saker hela tiden. Han fick dock ett par hörlurar som han roades av i typ tio minuter innan vi var tvungna att hitta på någonting nytt, hehe.

//This little cutie got to sit in the middle of us so we could help each other entertain him. He is in that age where things have to happen all the time. Although he got a pair of headphones that entertained him for about ten minutes before we had to find something new, hehe. 

Maten var magiskt. Vi båda tog kalvköttbullar med pasta, mums. Pasta är för gott alltså.

//The food was amazing. We both had the calf meatballs with pasta, yummy. Pasta is too good. 

Gårdagens jag. Hur jag såg ut såg ni ju i och för sig i förra inlägget men ändå, haha. Gud vad man ser mina pigment-förändringar på överläppen nu. Måste verkligen kolla om man kan göra något åt det. Min spot corrector tar bort det värsta men lite är fortfarande kvar. Jag har dessutom ett ärr precis under näsan och det gör att det syns ännu mer. Någon som har tips?

Nu ska jag klä på barnen och efter det ska jag träna. Jag har verkligen kommit in i träningen nu igen, älskar det. Hoppas den här perioden håller i sig, hehe. PUSS <3

//Yesterdays me. Although you saw how I looked in the previous post but still, haha. You can really see my pigmentation now on my upper lip. I really need to ask someone what to do about them. My spot corrector helps a bit but you can still see it. Also I have a scar just under my nose and that makes it to show even more. Anyone that have any tips? 

Now I’m going to dress the kids and then go to the gym for a workout. I’ve really got back into training now, love it. I hope this period will last long, hehe. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “LUNCH DATE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här