Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:04 | augusti 13, 2019

WEEKEND SNAP’S

Valle with his best friend Peter <3

God morgon! Jag hade tänkt göra en min helg i bilder i helgen eftersom att jag sällan bloggar på helgerna men jag glömde helt ta bilder, haha. Hur dålig är man? Tanken var god dock, hehe. På lördagen tog jag dock några bilder när vi var ute i parken och lekte. Det började med att Valle ramlade och slog sig och ville ha tröst av hans bästis Peter, såklart.

//Good morning! I was planning to do a weekend in picture this weekend since I rarely write blogposts during the weekend but I totally forgot to take pictures, haha. How bad am I? Although the thought was good, hehe. On Saturday I did take some pictures though, when we were out in the park playing. It started with Valle falling down and hurt himself and wanted some comfort from his best friend Peter, of course. 

Jag försökte ta en bild med håret instoppat för att se hur jag skulle passa i kort. Jag är ju så sugen på det. Dock är det typ ingen annan som tycker att jag ska klippa mig så struntar nog i det, haha. Jag tror dock att det skulle vara snyggt.

//I tried to take a picture with my hair tucked in to see if I would look good in short hair. I so want that. Although no one else seems to think so, so I might not do it, haha. Although I think it would look good. 

Kolla gos-killen. Alltså han är så mysig just nu. Det känns som att han har blivit en stor pojke helt plötsligt och ingen bebis längre. Han klippte sig ju dessutom i söndags så nu ser han ännu äldre ut, hehe. Här hade han fortfarande långt hår.

//Look at this little cutie. He is so cozy right now. It feels like he have become a big boy all of a sudden and no baby anymore. Also he got a haircut this Sunday so now he looks even older, hehe. Here he still had his long hair. 

Lilla älskling. Jag kunde liksom inte bestämma vilken av bilderna som var finast så ville visa alla, haha. Tänk vilken tur att vi har Peter i vårat liv. Han är verkligen en del av vår familj, lika mycket som vi andra. Vi äter liksom middag tillsammans i princip varje dag och ses hela tiden. Om det är någon dag Peter inte kommer på middag så dukar jag ändå till honom av bara farten, haha. Sjukt va? Så glad för det. Barnen älskar honom också.

Nu ska jag fixa i ordning mig, lämna barnen på förskola och sedan in till stan. Jag har lite ärenden där på förmiddagen och efter det ska jag och Lojsan äta lunch. I kväll tror jag att mamma och min moster kommer hit på middag, ser fram emot det. Ha en underbar tisdag, PUSS <3

//My little baby. I really couldn’t decide which one of the pictures that was the cutest so I wanted to show you all of them, haha. Imagine how lucky we are to have Peter in our lives. He really is a part of our family, just as much as the rest of us. We eat dinner together almost every day and see each other all the time. If there is a day where Peter doesn’t come over I always set the table for him by habit, haha. Insane huh? So happy for that. The kids loves him too. 

Now I’m going to make myself ready, leave the kids at preschool and then go in to town. I have a few errands in the forenoon and after that me and Lojsan are going to have lunch. Tonight I think my mom and aunt comes over for dinner, I’m looking forward to that. Have a wonderful Tuesday, XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “WEEKEND SNAP’S”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här