Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | augusti 13, 2019

TUESDAY WEAR

Jacket – Avenue Tropicale // Pants – Gina tricot // Shoes – Kendall + Kylie // Bag – Poléne // Watch – Rolex // Bracelet – Syster P

Idag har jag hängt i stan hela dagen. Jag bad Jens ta lite bilder på mig innan jag gick då jag inte orkade släpa med mig kameran, haha. Tycker ju att outfit bilder blir så mycket bättre med kamera än med mobilen så ville hinna fota innan. Den här jackan är egentligen Jens som jag har snott. Alltså alla mina favoritplagg just nu är egentligen Jens, haha. Hur sjukt?

//Today I’ve been hanging out in town the whole day. I asked Jens to take some pictures of me before I left since I didn’t want to bring the camera, haha. I think outfit pictures turns out so much better with my camera than my phone so I wanted to get that done before I left. This jacket is actually Jens that I’ve stolen from him. All of my favorite pieces right now is actually Jens, haha. How insane? 

Sen testade jag nya brillor från Nividas istället för dom jag alltid har från Anine Bing. Gillade dessa massor. Måste vidga mina vyer lite när det kommer till solglasögon. Jag hittar ofta ett par favoriter och håller mig till dom, haha. Vad tycker ni?

Nu ska vi snart göra middag här. Min mamma och farmor är här och leker med barnen och snart kommer min moster. Älskar att dom alla lyckas komma på samma dag, haha. Jag har inte sett dom på flera veckor och sedan kommer alla tillsammans. Riktigt mysigt. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Then I tried these new sunnies from Nividas instead of those I always wear from Anine Bing. I liked these ones a lot. I need to open up more for sunglasses. I always just find my favorites and stick to them until they are finished, haha. What do you think? 

Now we’re going to make dinner here. My mom and grandmother are here playing with the kids and soon my aunt is coming over too. I love that they all visit us the same day, haha. I haven’t seen them in several weeks and then all of them show up together. So cozy. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “TUESDAY WEAR”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahah, sa ju att Jens skulle behöva hålla koll på sina kläder nu. Visst stämde det, men du klär det SÅ BRA! 🙂 Bra när man kan dela på plagg, plus att herr-avdelningar eller butiker med bara herrkläder, ofta har så mycket snyggt och sjukt bra utbud!!!

    Svara
  • Ja sjukt bra!!! <3<3

    Svara