Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | augusti 12, 2019

MONDAY AND A NEW WEEK

Sweater – H&M man

God morgon måndag. Jag älskar verkligen måndagar nu för tiden. För det första så älskar jag mitt jobb och efter helgen börjar alla mejl osv rulla in igen, så kul. Sen går barnen på förskola och jag hinner verkligen jobba! Underbart är det. Idag ska jag och Janni dessutom spela in ett podd-avsnitt med vår pappa och det ser jag också fram emot massor. Vi har fått massor av frågor från er så det ska bli riktigt kul.

//Good morning Monday. I really love Mondays now a days. First of all, I love my job and after the weekend all the emails etc start to roll in again, so fun. Then the kids goes to preschool and then I have the time to really work! It’s wonderful. Also, today me and Janni are going to record a podcast episode with our dad and I’m looking forward to that a lot. We have been receiving a lot of questions from you so that’s going to be really fun. 

Jag satt och fotade några selfies ute på balkongen, hade inga andra bilder till bloggen, och då kom såklart den här tjejen ut och ville vara med. Det är verkligen från dag till dag det där, haha. Ibland vill hon absolut inte vara med och ibland vill hon.

//I sat outside on the balcony taking some selfies, I didn’t have any other pictures for the blog, and then of course this girl came out and wanted to join me. It’s really from day to day that thing, haha. Sometimes she really doesn’t want to be in the picture and sometimes she wants to. 

Dock ville hon bara göra grimaser och inte se glad ut så jag låtsades se arg ut och det var tydligen kul, haha. Min lilla sötnos alltså. Jag tycker fortfarande att det är helt overkligt att mina två barn är mina barn. Jag känner mig från fortfarande själv som ett barn, haha. Det kanske man alltid gör?

Nu är det dags för förskola. Båda barnen är riktigt peppade och det gör mig glad. Det finns inget bättre än när man vet att barnen trivs och är glada, det slår liksom allt. Deras lycka är min lycka. Ha en underbar måndag, PUSS <3

//Although she only wanted to make funny faces and not look happy so I pretended to look mad and apparently that was fun, haha. My little cutie. I still think it’s totally unreal that my two kids are my two kids. I still feel like a child, haha. But maybe I always will? 

Now it’s time for preschool. Both of the kids are so excited and that makes me happy. There is nothing better knowing your kids are pleased and happy, that beats everything. Their happiness is my happiness. Have a wonderful Monday, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här