Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | augusti 11, 2019

LIGHT UP YOUR LIFE

Sweater – By Malene Birger // Pants – Sanne Alexandra (HERE) // Shoes – Rapide Soul

Alltså som jag längtar till hösten. Hösten behöver ju inte vara mörk, man kan ljusa upp den genom att bära ljusa färger, vilket jag har börjat tycka är så snyggt. Inte jätte-praktiskt med två små barn som leker i parken men ändå, haha. Hade på mig detta igår när vi var ute och lekte och dom var inte riktigt lika vita när vi kom hem om vi säger så. Dock vill jag gärna visa dessa byxor som är mina absoluta favoriter at the moment. Dom är från fantastiska Sannes märke och wow, dom är så sköna. Om ni behöver nya kostymbyxor så kan jag varmt rekommendera dessa. Jag måste ha ett par svarta också, det absolut skönaste jag haft på mig.

//I’m longing for fall so much. Autumn doesn’t automatically mean darkness, you can light it up by wearing bright colors, which I’m starting to think looks so good. Not that practical with young kids that plays in the park but still, haha. I wore this yesterday when we were in the park and they were not this white when I got home. Although I really wanted to show you these pants thats my absolute favorite at the moment. They are from the amazing Sannes brand and wow, they are so comfy. If you need a new pair of suit pants I can really recommend these. I need to have black ones too, the absolute comfiest pants I’ve ever had. 

Den här tröjan är ju förra årets favorit men den funkar fortfarande lika bra i år. Jag har börjat inse det den senaste tiden, kläder med bra kvalitet är bättre att köpa i längden. Dom håller ju flera år. Det måste väll ändå vara bättre för miljön, eller?

Nu har vi precis ätit tacos till middag och snart ska barnen sova. Den här helgen har gått så snabbt, helt sjukt. I morgon är det måndag igen och back to preschool och jobb. Så peppad. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//This sweater is last years favorite but it still works just as good this year. I’ve started to realize lately, clothes with good quality is better to buy in the long run. They last several years. That must be better for the environment, right?

Now we’ve just had tacos for dinner and soon the kids are going to sleep. This weekend have gone by so fast, it’s insane. Tomorrow it’s Monday again and back to preschool and work. So excited. Have a wonderful night, XOXO <3


1 kommentarerEn kommentar om “LIGHT UP YOUR LIFE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • YES! Fashion industry generates an enourmous amount of waste. Really.
  Buying clothes that last longer, that are classy and of better quality is not just a smarter way to use your money and help the environment.
  Its also the best way to avoid being a ”fashion victim” (looking ridiculous in clothes that are not your style but just someone elses marketing stunt to sell junk).

  Michaela, you can continue to sell a good life style, class, good brands that represent modern women that are aware of what they consume. Wish you all carry on with it!!

  Kudos to you!!!

  Svara