Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | augusti 8, 2019

AUTUMN VIBES

Sweater – Sebago // Jeans – NA-KD

God morgon! Det är verkligen lite höstkänsla ute nu och jag ÄLSKAR det. Ni alla kanske hatar mig för att jag säger det men jag älskar hösten mest av allt. Värme och sol i all ära men hösten är ändå bäst. Då kan man gå runt i mysiga tröjor och jeans utan att svettas ihjäl. Det är nog det jag inte gillar, att svettas alltså, haha. Det kanske ingen gör?

//Good morning! It’s such an autumn vibe outside now and I LOVE it. You all might hate me for saying that but I love autumn most of all. Heat and sun is amazing but autumn is the best. Then you can walk around in cozy sweaters and jeans without sweating to death. I think that’s the thing that I don’t like, the sweating, haha. Maybe no one does? 

Min plan för idag är att spendera hela dagen i stan. Jag måste köpa en ny hårddisk och minneskort till kameran och sedan ska jag äta lunch med Solmaz. Vi äter alltid på Riche så det lär bli samma idag, haha. Så sugen på deras köttbullar med mos. Det finns ju inget godare.

Ha en underbar torsdag och glöm inte att vi släpper nytt avsnitt av podden idag! Idag svarar vi på massor av era frågor så jag tror att ni kommer tycka att det är kul att lyssna. PUSS <3

//My plan for today is to spend the day in town. I need to buy a new hard drive and a memory card for my camera and then I’m having lunch with Solmaz. We always eat at Riche so I guess we’re going to do the same today, haha. I’m so craving their meatballs with mashed potatoes. There is nothing better than that. 

Have a wonderful Thursday and don’t forget that we’re releasing a new podcast episode today! Today we answer a lot of your questions so I think you’re going to like it. XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “AUTUMN VIBES”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En tanke angående alkohol hantering på tonåringar, ett tips som min mamma körde på mig och min syster när vi var mindre. Man hörde ju alltid om alla hemska saker som händer om man blir för full men mina tonårstankar var typ ” äh, det händer inte mig”. Men vad min mamma sa som faktiskt gjorde lite skillnad var: ”när man dricker för mycket alkohol kan man göra bort sig väldigt, väldigt mycket och man gör saker som man inte annars skulle göra”. Både för mig och min syster så gjorde det att vi tog det lite försiktigare första gångerna för att känna efter hur det påverkade en. För det är ju det värsta som kan hända en när man är tonåring är ju att bli bortgjord, alltför allvarliga händelser känns mest bara väldigt långt borta.

  Tack för ett härligt poddavsnitt 🙂

  Svara
 • Åh tack för det tipset! Det ska jag garanterat säga, för exakt så är det ju 🙂
  Tack <3

  Svara
 • Lyssnade på när ni tog upp i podden igen om överviktiga och det jag känner är att ni pratar om att ni får negativ energi av kommentarer som min, jag får såklart negativ energi av kommentarer som eran i podden. Ni säger ”ta inte åt er” men det är klart att man gör. Det är ganska enkelt att inte uppröra folk, säg inte sånna saker. Det är förmodligen för mycket begärt att ni ska veta vad det innebär att vara tjock, ni är inte det. Vi tjocka får ta så mycket skit, klart som fan att jag inte vill vara tjock, men att svälta mig själv (banta) har jag provat 1000 gånger, hela mitt liv faktiskt, det fungerar inte. Och jag önskar att jag aldrig ens hade försökt banta, det har bara resulterat i att jag mått sämre. Jag går bara upp allt igen och min självkänsla sjunker. Kan vi inte bara acceptera att alla ser olika ut och att alla har rätt till det, och försöka sluta döma folk. Jag har två småbarn (en med sömnproblematik) jag orkar inte banta, jag skulle faktiskt bara vilja få vara, kunna bada offentligt, kunna gå lättklädd i värme, kunna träna på gymmet, kunna äta snabbmat med mina barn ibland osv utan att folk dömmer, tittar eller tänker en massa om mig. Jag är 30 år och brottas fortfarande med att acceptera mig själv och min kropp, det är inte lätt i ett samhälle som hatar tjocka, men jag försöker för mina barns och min egen skull.

  Svara
 • Vet du vad som är enkelt Sanna? Om du inte mår bra av att lyssna på vår podd så stäng av. Jag förstår dig till tusen procent, och vi menade ingenting illa i det vi sa (som jag skrivit nu hundra gånger) men det räcker nu. Ditt budskap har gått fram. I vår podd delar vi exakt vad vi vill och om det inte passar dig så finns det en miljon andra poddar du kan lyssna på.
  Nu släpper vi detta. Önskar dig lycka till och ha en fantastisk dag.

  Svara
 • Återigen – Varm kram till er båda Janni & Michaela, för den podden då ni vågade ha s.k. obekväma åsikter, som var ”mellanmjölk” för mig, men tydligen inte för en annan av era – enstaka – kränkta lyssnare, som jag dock också önskar Varmt Lycka Till med sina viktproblem, m.m.

  Hör faktiskt inget ont i er båda, so just keep up your god work i podden you Deler-sisters <3

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara