Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:38 | augusti 5, 2019

JUST CASUAL

Jacket – H&M // Pants – NAKD // Shoes – Nelly // Shirt – Soft goat x Michaela Forni // Bag – HERE

Första dagen på förskolan är över och det var två glada barn vi hämtade på eftermiddagen. Jag har hunnit med massor och känner mig redan tillbaka i rutinerna. Vad fort det går. Jag har spelat in poddavsnitt med Janni (kommer på torsdag), handlat massor av mat för veckan, svarat på massor av mejl, förberett samarbeten och varit i stan en sväng med Jens. Vilken effektiv dag. Älskar.

Här har ni min outfit för dagen. Den här väskan är verkligen min nya favorit. Den passar till allt, både fest och vardags. Dom har en större modell som jag också vill ha! Ska bara bestämma mig för vilken färg. Vad tycker ni? Ni kan hitta den modellen jag menar HÄR.

Nu ska vi gå ut en sväng på gården innan barnen ska sova. Alltid skönt att ta vara på dom varma kvällarna nu och gå ut, snart är det ju slut med det. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//The first day of preschool is over and we picked up two happy kids in the afternoon. I’ve been having so much time to do stuff today and already feel that I’m back in to my routines. That went quick. I’ve recorded a podcast episode with Janni (you can hear it on Thursday), bought all the food for the week, answered a lot of emails, prepared some collaborations and been to town for a while with Jens. What an effective day. Love. 

Here is my outfit of the day. This bag is really my new favorite. It fits everything, both party and the everyday life. They have a bigger model that I also want! I just have to decide which color I want. What do you think? You can find the model I mean HERE

Now we’re going to go out on the yard for a while before the kids are going to sleep. It’s always nice to really take advantage of the warm evenings we have here now, son that’s over. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här