Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | augusti 5, 2019

BACK TO PRESCHOOL

Me & my girl <3

God morgon måndag och dagen som Livia väntat på i fem veckor – äntligen förskola igen. Hon är så peppad på detta så det är helt sjukt. Hon har frågat nästan varje dag om hon kan få träffa sina kompisar och leka och idag kunde jag äntligen svara JA. Jag är också riktigt peppad på att äntligen ha tid att jobba igen, har saknat det. Min nya plan är att jobba klart under tiden dom är på förskolan så att jag kan lägga allt fokus på dom när dom väl är hemma. När man jobbar med sociala medier så är man ju nästan alltid ”på jobbet” men det ska jag alltså försöka bli bättre på nu.

//Good morning Monday and the day that Livia have ben waiting for for five weeks – finally preschool again. She’s so excited for this, it’s insane. She have been asking me almost every day if she gets to see her friends again and play and today I could finally tell her YES. I’m also really excited to finally get some time to work again, I’ve missed that. My new plan is to finish all the work I have during the time they are at preschool so I can put all my focus on them when they are home. When you work with social media you’re almost always ”at work” but I’m going to try to get better at that now. 

Min stora tjej. Det är helt otroligt att hon fyller fyra år snart. Hon är verkligen ingen liten bebis längre. Hon har en sjuk vilja och argumenterar med mig som en liten obstinat tonåring. Undrar verkligen hur det kommer bli när hon blir det på riktigt, haha. Kommer slita av mig håret.

//My big girl. It’s insane that she’s turing four soon. She’s really not a little baby anymore. She has such a will and argues with me like a little obstinate teenager. I rally wonder how it’s going to get when she’s a teenager for real, haha. I’m going to tear my hair off. 

Sweater – HERE // Pants – HERE

Jag går som vanligt runt i mina mjukiskläder, haha. Jag hinner ju aldrig fota med barnen så det ska det bli ändring på nu också när jag har tid på dagarna. Vill ni ser fler outfits? Jag är ju inte direkt någon modebloggare egentligen men ni brukar ju uppskatta det så ska försöka satsa lite mer på det. Skriv gärna om ni gillar det.

Nu ska vi äta frukost och sedan förskola. Bästa måndagen på länge, hehe. PUSS <3

//As usual I walk around in my sweats, haha. I never have the time to take pictures with the kids so that’s going to change now too when I have time during the days. Do you want to see more outfits? I’m not really a fashion blogger but I know you use to like those kind of photos so maybe I should do some more of those? Please let me know if you like it. 

Now it’s breakfast time and then preschool. The best Monday in a long time, hehe. XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “BACK TO PRESCHOOL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känns som att det alltid är du som får anpassa dig efter barnen i er familj, aldrig Jens. Det kanske bara ser så ut på blogg och låter i podd, men utifrån det tycker jag att ni verkar ha sån oblans du och Jens. Han har varit iväg massor på jobb över sommaren, du längtar efter att få tid att jobba. Nu ska du anpassa ditt jobb efter förskolan, men han då? Förstår om det kan ”hänga kvar” från tiden Jens tävlade då du fick anpassa dig mer, men nu har ni ju liknande jobb. Du verkar vara en så genuint snäll person, men kom ihåg att prioritera dig själv också!

  Svara
 • Tack fina! Det låter nog mer så än vad det är. Jag tar dock väldigt mycket med barnen för att JAG vill det, har problem att lämna över. Dom är ju trots allt viktigast i mitt liv 🙂 Det är samma för Jens men han har så mycket lättare att deligera bort, så det där är all on me. Han har bett mig flera gånger att åka iväg själv, låta honom ta över mer, men jag kan inte riktigt släppa, hehe 🙂 Jag antar att man bara är olika.
  Tack för kommentaren och kram till dig <3

  Svara
 • Hej!

  Vi har nyligen flyttat till NDS, och funderar lite på förskolor i området (jag är gravid, dock först i vecka 7. Är ute i tid..heh!). 🙂
  Tacksam för tips!

  Svara
 • Åh vad kul!
  Det finns många bra! Alla vad jag vet! Men kolla Ängsklockan, Björnlandet, sandön osv. Det ska också öppna en som heter Pysslingen som ska vara bra. Det kanske vore något 🙂
  Kram och grattis till bebis <3

  Svara
 • Tack för tipsen, ska kolla upp dem! Och tack <3
  Väntar här på att illamåendet går över.. 😛

  Svara
 • Lycka till <3<3

  Svara
 • Jag vill gärna ha mer outfits! Tycker din stil är jättesnygg 🙂

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara