Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:48 | juli 24, 2019

CHALLENGE DAY 3

God morgon! Idag är det dag 3 av min ”10 day challenge” och om jag ska vara helt ärlig med er så började det bli lite jobbigt igår kväll. Middagen igår passade inte riktigt mig, quinoa med kikärtor, och det bara växte i munnen så kunde inte riktigt äta upp allt. Det gjorde att jag blev jättehungrig på kvällen när jag skulle äta mitt kvällssnacks (äppelbitar med nötsmör) och då kände jag direkt att lite godis skulle sitta fint, haha. Men jag höll mig och det kändes faktiskt bättre efter äppelbitarna, nötter är ju väldigt mättande.

//Good morning! Today is day three of my ”10 day challenge” and to be completely honest it started to get kind of hard yesterday evening. The dinner I had last night was nothing for me, quinoa with chick peas, and it just grew in my mouth so I couldn’t finish it. It made me really hungry in the evening when I was suppose to have my night snack (apple pieces with nut butter) and then I felt right away that I wanted some candy, haha. But I stayed away from it and it actually felt better after the apple pieces, nut are very saturating.

Idag känns det okej men jag var inte direkt sugen på en matig smoothie på morgonen. Men nu vet jag att det bara är ”sockerabstinensen” som försöker vinna över mig men jag tänker inte låta den. Min kropp får i sig mycket mat (med undantag från middagen igår, ska ta bort kikärtorna och lägga till tonfisk i olja idag i stället) och jag känner mig ofta mätt hela tiden så det är alltid något. Idag kommer dessutom Janni hit så hon får visa mig lite vad jag kan byta ut om jag inte gillar det. Jag är ju som ett barn när det kommer till mat, vill helst alltid ha köttbullar eller korv, haha. Önskar så att jag var en sån som älskar grönsaker.

//Today it feels okey but I was not really craving a full smoothie in the morning. But now I know it’s only the ”sugar-abstinens” who’s trying to win over me but I’m not going to let it. My body gets a lot of food (with exception from yesterday, I’m going to take away the peas and add some tuna in oil today instead) and I feel full most of the time so that’s always something. Also, today Janni are coming to Sweden so she gets to show me what I can change if I don’t like it. I’m like a kid when it comes to food, I always want meat balls or sausage, haha. I really wish I was one of those persons who loves vegetables.

Nu ska jag äta upp min smoothie och sedan leka med barnen. Jens är hemma på förmiddagen med oss idag så vi ska försöka hitta på någonting kul tillsammans. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Now I’m going to eat my smoothie bowl and then play with the kids. Jens is at home in the forenoon with us today so we’re going to try to find something fun to do together. Have a wonderful day, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “CHALLENGE DAY 3”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgom Jag tycker inte om kikärtet Jag kan inte svälja dom Du brås på Mormor

  Svara
 • Haha mycket möjligt 🙂 Puss <3

  Svara
 • Så kul att följa detta med kosten! 🙂

  Svara
 • Åh vad kul att du tycker det! Är så glad för att jag äntligen börjar lära mig att laga lite goda och nyttiga maträtter! Innan kunde jag typ bara göra korvstroganoff och köttfärssås, haha. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan med hur det går <3

  Svara
 • Så skönt att du är ärlig! En sådan fantastisk egenskap du har❤️ Kikärtor går inte heller ner hos mig🙅🏼‍♀️ Och eloge till dig som stod emot sockret🏆
  Återkom gärna med dina ”utbytesvarianter” för jag tror att jag kommer gilla de bättre precis som dig😅
  Ha så mysigt med Janni nu👭🥰

  Svara
 • Hehe såklart <3
  Absolut! Ska skriva lite mer om allting senare, och hur jag tänker efter 🙂
  Kram <3

  Svara