Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | juli 19, 2019

MY NEW LIFE HACK

Sweater – H&M man (my husbands) // Shoes – Inuikii

God morgon fredag! Jag har verkligen hittat ett nytt life hack – att sno min mans alla kläder, haha. Det började med hans mjukisdress (som är min nu) och sedan har det blivit skjortor, hoodies osv. Så himla skönt. Nu på sommaren hänger vi ju bara runt i parken och på gården och då är det skönt att bara slänga på sig en stor hoodie och ha som klänning. Riktigt najs. Min garderob är typ helt orörd för tillfället, tar bara av honom, haha. Därav inte så mycket outfits här inne.

//Good morning Friday! I’ve really found a new life hack – to steal all of my husbands clothes, haha. It started with his sweat suit (that’s mine now) and then I’ve taken shirts, hoodies etc. So nice. Now in the summer when we’re just hanging out in the park and on the yard it’s nice to just put on a big hoodie and wear as a dress. So nice. I haven’t even touched my closet this summer, just taken his clothes, haha. Therefor no outfit pictures in here. 

Idag är det fint väder här igen, underbart. Man känner ju sig lite lyckligare när det är finare väder, hehe. Planen är att gå och bada med barnen och efter det får vi se. Jag vill gärna stor-städa hemma, behöver skura golv och allt, men det är omöjligt när barnen är hemma. Ska försöka få Jens och Peter att hitta på någonting med dom senare idag så jag kan köra ett städ-race. Det vore riktigt skönt.

Ha en underbar fredag och helg, PUSS <3

//Today we have a nice weather here again. You feel happier when the weather is good, hehe. The plan is to go an swim with the kids and after that we have no plans. I really want to clean at home, I need to mop the floors etc, but that’s impossible when the kids are home. I’m going to try to make Peter and Jens take the kids out and find something to do with them today so that I can clean. That would be awesome. 

Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här