Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:26 | juli 18, 2019

THURSDAY IN PIC’S

Idag gick vi ut till parken på förmiddagen. Jens skulle filma hemma så vi blev ut kickade, haha. Eftersom att vi inte hade ätit lunch innan så gick vi inte så långt, bara över gatan till Peters lekplats, i hopp om att han skulle komma ut och hänga med oss, vilket han gjorde, hehe.

//Today we went to the park in the forenoon. Jens were going to record a video at home so we got kicked out, haha. Since we hadn’t had lunch yet we didn’t go to far, just across the street to Peters playground, hoping that he would come out to hang out with us, which he did, hehe. 

Valter hittade en frisbee som han kastade in i blommorna HELA tiden. Med flit alltså. Så att han sedan fick gå in där för att ta den, haha. Ingen aning om varför han ville in där hela tiden. Han fick panik varje gång han ramlade och rullade runt bland alla blad.

//Valter found a frisbee that he threw in the flowers ALL the time. On purpose. So that he could go in there to find it, haha. I have no idea why he wanted to go in there all the time. He panicked every time he fell and rolled around in all the leaves. 

För att försöka avleda honom lite så frågade jag om han ville vara med på bild och det ville han. Det är inte ofta det händer, haha. Min lilla gullunge.

//To try to stop him from trowing the frisbee I asked him to take a picture with me and he wanted to. It’s not that often that that happens. My cutie. 

Livia satt mest i sandlådan. Någon hade gjort ett stort hål och en bro över vilket hon var väldigt fascinerad av.

//Livia mostly stayed in thee sandbox. Someone had made a big whole with a bridge over so she was very fascinated by that. 

Medans barnen lekte fotade jag en snabb outfit till er. Jag hade en byxdress från Nelly på mig, skor från Rapide soul (som alla andra dagar, haha) och en oversized skjorta från Ralph Lauren.

//While the kids were playing I took a quick outfit for you. I wore a pantsuit from Nelly, shoes from Rapide Soul (like every day, haha) and an oversized shirt from Ralph Lauren

Livia ställde också upp på bild tillsammans med mig. Dock endast om vi gör någon konstig min. Alltid på hennes villkor, hehe.

//Livia also wanted to take a picture with me. Although only if we do some weird faces. Always on her terms, hehe. 

Hon ville också att jag skulle fota hennes lilla nyckelpiga som hon hittade. Hon vill så gärna ha ett husdjur men eftersom att Jens är allergisk så får hon nöja sig med typ nyckelpigor och sniglar, haha. Stackars barn.

//She also wanted me to take some photos of her little ladybird that she found. She really wants a pet but since Jens is allergic she have to settle with like ladybirds and snails, haha. Poor kid. 

Sen avslutades min fotosession med en pussattack från Valle, hehe. Efter det var Jens klar, vi gick hem, åt lunch och gick sedan och badade i Motala parken. Dom har en liten damm där som är perfekt för barnen. Det var dock lite kallt så vi var bara där en snabbis, innan vi lekte lite och sedan gick hem igen.

Nu har barnen precis somnat och jag ska jobba lite innan jag ska se nya avsnittet av Handmaids tale. Någon som sett den? Är helt fast. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Then my photo session ended with a kissing-attack from Valle, hehe. After that Jens was done, we went home, had lunch and then went to the Motala park for a swim. They have a little pool there that’s perfect for thee kids. Although it was a bit cold so we were only there for a short while before we played and then went back home. 

Now the kids have just fallen asleep and I’m going to do some work before I’m going to watch the new episode of Handmaids tale. Anyone that have seen it? I’m totally hooked. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här