Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | juli 18, 2019

BIRTHDAY NIGHT

Dresses – By Malina

God morgon! Igår efter lite kalas hemma beställde vi Foodora hem som vi tog med upp på berget vid oss. Barnen tyckte det var jättespännande att gå hela vägen upp dit. Det var också ganska varmt och skönt så det var riktigt mysigt.

//Good morning! After some birthday celebrations at our place we ordered some Foodora and took it up with us to the mountain next to us. The kids thought it was so exciting to walk all the way up there. It was also quiet warm and nice outside so that was cozy. 

Vi hade verkligen en riktigt mysig kväll. Det enda jobbiga var att jag tappade rösten helt på kvällen. Jag har ju haft lite ont i halsen några dagar och igår slog det till med full kraft. Jag har inte så ont längre, jag har bara ingen röst kvar. Så konstigt.

//We really had such a cozy night. The only hard thing was that I totally lost my voice in the evening. I’ve been having a sore throat for a few days and yesterday it all got worse. I don’t feel so much pain anymore, I just don’t have any voice. So weird. 

Min älskling. Tack alla inblandade för en riktigt mysig födelsedag. I morse vaknade jag upp fortfarande utan röst. Eller jag kan få fram några ord men det är riktigt ansträngande varje gång. Jag ska försöka ta det så lugnt jag kan idag och vila upp mig. Jag tror att jag kört på som vanligt, trots att jag kanske borde vilat mer. Kroppen säger ju till, smart som den är.

Ha en underbar dag. Det fina vädret verkar ju vara tillbaka nu. Hoppas att det håller i sig. PUSS <3

//My baby. Thank’s to all of the people involved for a really cozy birthday. This morning I woke up, still without a voice. Or I can say some words but it’s really hard every time. I’m going to try to rest as much as I can today. I think I’ve just lived on as usual, even though I should have rested more. The body always tells you whats right, smart as it is. 

Have a wonderful day. The nice weather seems to be back now. I hope it will last. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “BIRTHDAY NIGHT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här