Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | juli 17, 2019

THANK YOU

Shirt – Stenströms (my husbands)

Tack fina ni för alla grattis idag! Jag har fått så många dms på Instagram och jag läser verkligen var enda ett. MEGA TACK! Alltid när man fyller åt mitt i sommaren, som jag gör, så glömmer så många alltid bort en. Man har ju inte koll på dagarna på sommaren, ännu mindre datum, så jag förstår det till hundra procent. Nu blir man ju så påmind från alla sociala medier osv så nu är det svårare att glömma. Tur för mig, haha.

//Thanks to all of you for all your birthday wishes today! I’ve gotten so many dms on Instagram and I really read every single one of them. THANK YOU! Always when you have your birthday in the middle of the summer, like I have, many people forget you. You don’t really know what day it is during the summer, or date, so I understand that to a hundred procent. Now you get so reminded from all the social media so it’s harder to forget. Lucky me, haha. 

Vi har i alla fall haft en supermysig dag. Lunch med släkt och familj och sedan middag uppe på ett berg tillsammans med min lilla familj. Så mysigt. Är så lycklig lottad som har alla dessa fina människor runt mig. Nu ska jag natta mina små älsklingar och sedan blir det film i soffan med Jens. Ha en underbar kväll, och tack igen. PUSS <3

//Anyhow, we had a really cozy day. Lunch with relatives and family and then dinner up on a mountain together with my little family. So cozy. I’m so happy to have all these amazing people around me. Now I’m going to put my babies to sleep and then it’s time for a movie in the couch with Jens. Have a wonderful evening, and thanks again. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “THANK YOU”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här