Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | juli 14, 2019

OUTDOOR PICNIC

Picnic with my crew <3

Hej söndag! Dagarna bara rullar förbi. Vi försöker hitta på så mycket vi orkar men jag har känt mig lite krasslig nu dom senaste dagarna (ont i halsen, tack för den älskling) så jag gör gärna så lite som möjligt. Vädret har ju varit sådär dom senaste dagarna också så vi har mest hängt nära oss för att kunna springa hem om det börjar regna. Vi hann i alla fall med en liten picknick ute på gräsmattan för några dagar sedan innan regnet kom. Riktigt mysigt.

//Hi Sunday! The days just go by so very fast. We’re trying to do as much as we have energy for these days but I’ve been feeling a bit sick lately (sore throat, thanks honey) so I’m doing as little as possible. The weather have been quiet bad the last couple of days so we’re mostly been hanging out close to us so that we could run back home if the rain comes. Anyhow, a few days ago we found the time for a little picnic out on the yard before the rain came. So cozy. 

Min andra halva. Vi båda har tagit lite tid off från våra sociala medier den här veckan och bara hängt tillsammans. Nästa vecka tänkte jag köra igång full speed igen, saknar det. Det tar liksom emot att inte uppdatera instagram eller bloggen lika ofta som jag brukar, hehe. Sjukt va? Men ibland är det skönt med lite tid off, lägga fokus någon annanstans.

Nu ska vi snart göra lunch och sedan gå till parken. Jag orkar inte göra några stora utflykter nu när jag inte känner mig hundra så vi hänger bara runt vid oss. Allt finns ju ändå här, lekparker, vatten, skog osv. Vi behöver ju inte så mycket mer än så. PUSS <3

//My other half. We both have been taking some time off from social media this week and just hung out together. Next week I’m planning on updating you as usual, I miss it. It’s quiet hard not to update my Instagram or blog as often as I use too, hehe. Insane huh? But sometime it’s nice with some time off, to put focus somewhere else. 

Now we’re soon about to make some lunch and then go to the park. I don’t have the energy to go on big trips now when I don’t feel a hundred procent healthy so we’re just going to hang around our place. We have everything we need here, playgrounds, water, the woods etc. We don’t need so much more than that. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här