Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | juli 12, 2019

BACK AT IT

Jacket – Zara // Dress – H&M // Bag – Indiska // Shoes – Nelly

Hej! Jag hade planerat att ta några dagar off från bloggen nästa vecka men fick en ofrivillig paus den här veckan i stället. Som ni kanske har sett så har bloggen strulat lite den senaste tiden. Det har publicerats olika inlägg på bloggen som inte jag skrivit och igår hade alla mina inlägg från ett halvår tillbaka publicerats igen med olika länkar? Jag fattade ingenting så vi tog beslutet att stänga ner bloggen och lösa problemet så nu hoppas jag att det är löst. Allt verkar vara i sin ordning so far så jag hoppas på det.

//Hi! I was planning to take a few days off from the blog next week but I got an unintentional break this week instead. As you all might have seen my blog have been quiet a mess lately. Many different posts have been published here that I haven’t written and yesterday all of my posts from 6 months ago were published again with different links? I didn’t understand anything so we took the decision to close the blog down and fix the problem so now I hope it’s fixed. Everything seems to work so far so I’m hoping for it to last. 

Hur som helst så har det varit lite halvbra väder den här veckan så vi har bara hängt hemma, varit ute och lekt och myst. Planen var egentligen att åka till mamma i Oxberg men nu fick vi inte tag på någon bil så planen är att åka upp dit senare i sommar i stället. Tre veckor kvar på barnens ledighet så nu ska vi se till att maxa den. Under den tiden kikar jag in här så mycket jag hinner, men prio är såklart barnen och ledighet med dom.

Ha en underbar fredag, PUSS <3

//Anyhow, the weather have been quiet bad this week so we have just been hanging out at home, been out playing and just taken it easy. The plan was actually to go to my mom in Oxberg but now we couldn’t find any car so we have to go up there later this summer instead. Three weeks left on the kids summer break so now we’re going to enjoy it as much as we can. During that time I will update you as much as I can, but my priorities is with the kids and spending time with them. 

Have a wonderful Friday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “BACK AT IT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här