Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:56 | juli 8, 2019

SUMMER ON – BÅSTAD

Rain coat – Gina tricot // Pants & hoodie – Hugo Boss // Shoes – Nelly

God morgon! Det blev ingen uppdatering från mig under tiden i Båstad, ville verkligen bara njuta av att vara ledig och spendera tid med Jens. Väldigt skönt var det. Vi hade verkligen mysiga dagar där och jag ska snart podda med Janni och berätta om allt där så jag tänker att jag sparar det till podden som kommer på torsdag.

//Good morning! You didn’t get any update from me during my weekend in Båstad, I really just wanted to enjoy being free and spend some time with Jens. It was so nice. We really had a few cozy days there and I’m soon off to record the podcast with Janni and tell you all about it there so I’ll save it for the podcast that will be released on Thursday. 

Jag tog nästan inga bilder den första dagen så här är bilder från dag 2. Det regnade och jag hade inte lyckats få med mig några långbyxor så jag lånade Jens mjukisset, haha. Jag tänkte först köra på klänning ändå men Jens försäkrade mig om att jag såg cool ut så jag gick dit sådär. Kände mig faktiskt ganska cool om jag ska vara ärlig. Så inte min stil egentligen men jag gillar det. Kommer sno den här dressen av honom nu, hehe.

Nu ska jag och Janni podda! Ha en underbar måndag. PUSS <3

//I almost didn’t take any pictures during the first day there so here are some pictures from day 2. It was raining and I didn’t bring any long pants so I borrowed Jens sweats, haha. I was actually planning to take the dress, even though it was cold, but Jens said I looked cool in his clothes so I wore them anyway. I actually felt pretty cool to be honest. So not my style but I like it. I’m going to steal these set from him now, hehe. 

Now me and Janni are going to record the podcast! Have a wonderful Monday. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “SUMMER ON – BÅSTAD”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersnyggt! Jens hade helt rätt i att du såg cool ut i hans set. Synd för honom bara att hann från och med nu kan säga bye bye till det 😉

  Svara
 • Haha tack fina!! <3<3

  Svara
 • Men wow du passade sjukt bra i den där stilen alltså, no joke!<3

  Svara
 • Tack fina du <3

  Svara