Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:24 | juli 7, 2019

BOY OR GIRL?

Parents to be <3

Idag släpper Janni videon som visar om bebisen är en tjej eller kille. Alltså detta var ett sånt roligt sätt att göra gender reveal på. Så spännande och alla vi fick vara delaktiga. Hade jag skaffat fler barn hade jag velat göra EXAKT såhär. Kolla videon så får ni se, och spola INTE fram, kolla hela. Så spännande.

//Today Janni is releasing the video that shows if the baby is a girl or a boy. This was such a funny way of doing a gender reveal. So exciting and all of us was able to be apart of it. If I get any more kids I would do EXACTLY the same way. Look at the video and you will see, and DON’T fast forward, look at the whole thing. So exciting. 

Alltså denna video. Jag är så glad för Janni och Jons skull som får allt detta dokumenterat för framtiden. Jag ångrar så mycket att jag inte tog fler bilder och filmade mer med mina barn. Tex förlossningarna hade jag älskat att ha på film. Jag hade dock nog aldrig vågat visa den för resten av världen, är för pryd för det, men ändå, hehe. Det hade varit kul att spara.

//This video. I’m so happy for Janni and Jon that they get all of this documented for the future. I regret so much that I didn’t take more pictures and recorded more movies with my kids. For example my deliveries, I would love to have those on video. Although I didn’t think I would ever dare to show the rest of the world that, I’m to private for that, but still, hehe. It would have been a nice memory to save. 

Grattis mina fina till er lilla bebis! Jag skriver inte ut här om det är en tjej eller kille för jag hoppas att ni vill se videon. Den är magisk. PUSS <3

//Congratulations my beloved for your little baby! I’m not going to write here if it’s a girl or a boy since I really hope you will like to see the video. It’s magical. XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BOY OR GIRL?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis till dem!.. Älskade era klänningar, vart kommer de ifrån?

  Svara
 • Tack <3 Från By Malina <3

  Svara
 • Så himla fint!!! Kände hur jag själv satt och typ spände mig, hahaha! Det är ju inte direkt så att mitt liv förrändras om det blir en tjej eller kille direkt. Konstigt det där, att man kan bli spänd/nervös över saker som inte kommer påverka ens eget liv 🙂

  KUL iallafall!!

  Svara
 • Haha ja så sjukt!! Det var så galet spännande <3
  Kram <3

  Svara
 • Alltså Sååååå rolig den var och så kul att se, ni är fantastiska, hela familjen <3

  Svara
 • Tack fina du <3

  Svara