Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | juli 5, 2019

THE TASTIEST BUNS

Buns – Bröd & Salt 

God morgon! Vi fick hem ett sånt uppskattat bud från Bröd & Salt igår med massor av gott bröd och bullar. Detta var verkligen dom godaste bullarna jag smakat. Så saftiga. Tycker annars att bullar man köper ofta är så hårda, bara mitten är god, men dessa var underbara. Önskar så att jag kunde baka sånna själv.

//Good morning! We’ve got such an appreciated bid sent to us yesterday from Bread & Salt with a lot of tasty bread and buns. This were really the tastiest buns I’ve ever tried. So juicy. Otherwise I always think that buns you buy are so hard, only the middle is tasty, but these were wonderful. I wish I could make these on my own. 

Jag gick runt osminkad hela dagen igår. Det händer typ aldrig mig. Men jag duschade på förmiddagen, fixade håret inför helgen och orkade inte ta tag i det då vi bara skulle vara hemma. Ganska skönt ändå.

// I walked around with no make up yesterday. That almost never happens. But I took a shower in the forenoon, fixed my hair for the weekend and then I didn’t have the energy to do it when we were just going to be at home. Pretty nice. 

Hur som helst så har vi massor av bullar över här hemma som jag ska skicka med barnen till farmor och mamma. Dom ska ju passa dom hela helgen när jag och Jens ska till Båstad och Summer on. Jag är riktigt peppad på den här helgen, samtidigt som jag vet att jag kommer att sakna ihjäl mig efter barnen. Jag hatar att vara borta från dom, nästan lika mycket som jag älskar det. Så konstiga känslor det där, så dubbelt. Allt jag önskar är bara att dom känner sig glada och nöjda, för då ska jag försöka göra det också.

Ha en underbar helg. Jag ska försöka uppdatera något från Summer on men jag vill inte fokusera på datorn över huvudtaget så det kanske bara blir på söndag, vi får se. PUSS <3

//Anyhow, we have a lot of buns left over here that I’m going to send with the kids to my grandmother and my mother. They are going to watch them the whole weekend when me and Jens are off to Båstad and Summer on. I’m so excited for this weekend, and at the same time I know that I’m going to miss the kids like crazy. I just hate being away from them, almost as much as I love it. Those feelings are so strange, so mixed. All I wish for is for them to feel happy and satisfied, then I’m going to try to feel the same too. 

Have a wonderful weekend. I’m going to try to update you from Summer on but I don’t want my focus to be on the computer what so ever so it might just be on Sunday, we’ll have to wait and see. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “THE TASTIEST BUNS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! I din och Jannis podd så pratar du om en kräm som du börjat använda mot att man blir brun vid överläppen när man solar! Vad var det den hette? Supernyfiken då jag upplever samma problem..
  Ni är superduktiga, lyssnar slaviskt
  Mvh Tjej med sommarmush 🙂

  Svara
 • Hehe tack <3 Den heter Spot corrector (tror jag) från Euccerin <3

  Svara
 • you look sooo beautiful with and without make-up!! wish you a happy monday 🙂

  Svara
 • Thank you <3

  Svara